SUSTINERE! Reactie dura a presedintelui Parlamentului European, dupa ce a aflat ca Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub control judiciar

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat ca Parlamentul European continua sa o sprijine pe Kovesi pentru functia de procuror-european, manifestandu-si totodata ingrijorarea cu privire la ultimele miscari din Romania impotriva fostului procuror sef DNA.


”Sunt ingrijorat de vestile potrivit carora Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub control judiciar. Parlamentul European isi sprijina in continuare candidatul la funtia de procuror-sef al Parchetului European. Voi ridica aceasta problema la reuniunea comitetului presedintilor de miercurea viitoare”, a scris Tajani pe Twitter.

Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub control judiciar, avand interdictia de a parasi tara sau de a vorbi cu presa, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa in legatura cu aducerea in tara a lui Nicolae Popa, fostul director FNI. (Vlad Enciu)

UPDATE! Demisie de rasunet din Guvernul Dancila. Sefa de cabinet a premierului Viorica Dancila, Roxana Popa, a demisionat vineri din functie. De asemenea, Popa a demisionat si din calitatea de membru al PSD, acuzand partidul condus de Liviu Dragnea ca s-a indepartat de valorile stangii europene.

”Va aduc la cunostinta demisia din calitatea de membru, cu o vechime de 15 ani, a Partidului Social Democrat, ca urmare a indepartarii PSD de valorile stangii europene. Demisia este valabila de azi, 29.03.2019”, a precizat Popa.

Leave a Reply