Seful politistului care l-a lasat pieton pe Claudiu Manda isi apara subalternul in fata criticilor Liei Olguta Vasilescu. “Politistul si-a facut treaba, indiferent despre ce conducator auto a fost vorba!”

Comisarul sef Marian Popescu, seful Politiei Rutiere Giurgiu, a sarit in apararea agentului de politie care i-a suspendat carnetul lui Claudiu Manda, dupa ce l-a prins gonind cu 125 km/h in localitate.


Interventia rutieristului sef vine ca replica la acuzatiile Liei Olguta Vasilescu, sotia vitezistului si purtatorul de cuvant al PSD, care a s-a aratat deranjata ca aceasta informatie a fost facuta publica.

“Sunt foarte deranjata de un lucru, ca s-a dat asta pe surse. Daca stia Politia ca e corect, trebuia sa dea un comunicat. Nu am contestat, am spus ca ne grabim. E jenant pentru Politia Romana ca s-a comportat asa”, a declarat proaspata mireasa.

De partea cealalta, Marian Popescu nu s-a lasat intimidat de fruntasa PSD, nici de zvonurile ca va fi demis din functie, ca “recompensa” pentru curajul subalternului sau.

”Politistul si-a facut treaba, indiferent despre ce conducator auto a fost vorba. Si el este tot un om. Soferii si motociclistii au circulat cu viteze intre 155 si 201 km. Nu se gandesc ce li s-ar fi putut intampla daca la viteza aia le iesea o pisica sau un caine in fata. Politia deranjeaza pe toata lumea, nimeni nu te poate iubi cand aplici legea”, a punctat ofiterul, adaugand ca, in ultima luna, politistii din Giurgiu au suspendat peste 300 de permise.

Reamintim ca Claudiu Manda a fost prins de politisti, luni, dupa nunta, in timp ce conducea masina, un Mercedes S Klass, cu o viteza de 125 de kilometri pe ora. in orasul Mihailesti, judetul Giurgiu. El a primit o amenda de 1.305 lei si i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

Manda a incercat sa le spuna oamenilor legii ca este seful Comisiei de Control SRI din Camera Deputatilor si ca se grabeste, pentru ca trebuie sa conduca o sedinta in Senat, insa nu a reusit sa-i convinga pe politisti sa nu aplice legea. (G.I.)

2 thoughts on “Seful politistului care l-a lasat pieton pe Claudiu Manda isi apara subalternul in fata criticilor Liei Olguta Vasilescu. “Politistul si-a facut treaba, indiferent despre ce conducator auto a fost vorba!”

  1. Dar felul cum se comporta PSD nu e jenant? Nenorociților, ați distrus tara asta, f_van gura și va doresc la toți politicienii sa ramaneti far permis de conducere, asa poate o sa va dați seama că avem nevoie de autostrazi

  2. Asa da merita tot respectful acest Politist ,cit si Seful sau pentru promptitudinea- aratata …OLGUTEI….

Leave a Reply