BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

“Speranta” ramane la procurorul general Augustin Lazar. Societatea Timisoara nu-i va retrage premiul, intrucat nu participa la campaniile Antena 3 impotriva unor sefi de institutii

Societatea Timisoara a anuntat, sambata, ca nu intentioneaza sa retraga premiul „Speranta” acordat procurorului general al Romaniei, intrucat premiul a fost acordat „unui om, pentru atitudinea lui corecta si ferma in apararea justitiei”.

Vicepresedintele Societatii Timisoara, Brandusa Armanca, a declarat, sambata, pentru agentia de stiri Mediafax, ca, in niciun caz, nu ii va fi retras premiul „Speranta” lui Augustin Lazar, asa cum a solicitat Asociatia 15 Noiembrie 1987, intr-o scrisoare deschisa.

„Noi nu am primit nicio solicitare de acest fel, nu comunicam cu alte organizatii prin presa, desi suntem si noi jurnalisti. Sunt convinsa ca orice discutie despre retragerea premiului este inutila pentru ca noi am premiat un om pentru atitudinea lui corecta si ferma in apararea justitiei. Acesta a fost criteriul cel mai important, el este indeplinit si in ziua de astazi”, a afirmat Brandusa Armanca.

De asemenea, vicepresedintele Societatii Timisoara a precizat ca nu participa la campanii impotriva unor persoane sau sefi de institutii.

“Nu participam la campaniile Antenei 3 si ale lui Dan Voiculescu impotriva unor persoane sau sefi de institutii. Eu consider ca este o campanie murdara de tip securistic, practicata in trecut de Dan Voiculescu in calitatea sa de om al Securitatii, care a fost transferata, iata, ca metoda in televiziunile sale. Nu vom participa, asta sunt sigura, la campaniile lui Voiculescu”, a adaugat Brandusa Armanca.

Asociatia 15 Noiembrie 1987 a solicitat, sambata, intr-o scrisoare deschisa, Societatii Timisoara sa retraga premiul „Speranta” acordat procurorului general Augustin Lazar, pe care-l acuza de politie politica si il catalogheaza drept “un procuror de tip comunist, implicat in actiuni represive”.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a primit, pe 29 martie 2019, Premiul “Speranta” al Societatii Timisoara pe anul 2018, in cadrul unei festivitati ce a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara “Eugen Todoran” din Timisoara. (Mara Ion)

One Response to “Speranta” ramane la procurorul general Augustin Lazar. Societatea Timisoara nu-i va retrage premiul, intrucat nu participa la campaniile Antena 3 impotriva unor sefi de institutii

  1. Andrei says:

    Normal, ce naiba sa mai faceti acum?! Sa-i retrageti diploma ca sa aratati ca ati gresit? Nooo, mai bine calcati in picioare tot ce a putut face acest ONG pana acum. Rusine!

Leave a Reply

%d bloggers like this: