BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

TROLLING! Liberalul timisorean Pavel Popescu, oferta de nerefuzat pentru PSD: isi pot rascumpara domeniul de internet romaniameritamaimult.ro cu suma de 3 milioane de euro

Deputatul Pavel Popescu, seful campaniei online a PNL, a anuntat ca domeniul de internet romaniameritamaimult.ro este de vanzare pentru suma de 3 milioane de euro.

”Deci, domeniul este de vanzare pentru domnul Dragnea. Daca vin cei de la PSD cu o oferta de 3 milioane de euro – pe care ii voi dona personal Spitalului Judetan din Timisoara, pentru a dota complet prima mare sectie pentru marii arsi – le dam domeniul inapoi, sa isi puna pe el poze cu Dancila!”, a declarat Pavel Popescu.

El a mai spus ca PSD a deschis doua procese pe proprietate intelectuala si ca partidul vrea sa obtina blocarea folosirii de catre liberali a domeniului de internet. Popescu sustine ca sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidati ai PNL in campaniile trecute si ca PSD, de fapt, l-a plagiat.

In acest context, Partidul National Liberal (PNL) a gasit o metoda incredibila de a trolla PSD in campania pentru alegerile europarlamentare, inregistrand domeniul online cu sloganul social-democratilor, romaniameritamaimult.ro, lansat pe piata fara a se proteja si domeniul de internet, care in perioada 28 martie 2018 – 27 martie 2020 va apartine liberalilor.

Astfel, odata accesata, pagina te trimite la site-ul PNL, nu inainte de a afisa un mesaj ironic la adresa PSD si a premierului Viorica Dancila.

In tentativa disperata de a rezolva aceasta problema, PSD a deschis doua procese la Tribunalul Bucuresti, avand ca obiect drepturi de autor si obligatia de a face, paratii fiind PNL si Insitutul National de Cercetare in informatica. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: