BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

TROLLING! Liberalul timisorean Pavel Popescu, oferta de nerefuzat pentru PSD: isi pot rascumpara domeniul de internet romaniameritamaimult.ro cu suma de 3 milioane de euro

Deputatul Pavel Popescu, seful campaniei online a PNL, a anuntat ca domeniul de internet romaniameritamaimult.ro este de vanzare pentru suma de 3 milioane de euro.

”Deci, domeniul este de vanzare pentru domnul Dragnea. Daca vin cei de la PSD cu o oferta de 3 milioane de euro – pe care ii voi dona personal Spitalului Judetan din Timisoara, pentru a dota complet prima mare sectie pentru marii arsi – le dam domeniul inapoi, sa isi puna pe el poze cu Dancila!”, a declarat Pavel Popescu.

El a mai spus ca PSD a deschis doua procese pe proprietate intelectuala si ca partidul vrea sa obtina blocarea folosirii de catre liberali a domeniului de internet. Popescu sustine ca sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidati ai PNL in campaniile trecute si ca PSD, de fapt, l-a plagiat.

In acest context, Partidul National Liberal (PNL) a gasit o metoda incredibila de a trolla PSD in campania pentru alegerile europarlamentare, inregistrand domeniul online cu sloganul social-democratilor, romaniameritamaimult.ro, lansat pe piata fara a se proteja si domeniul de internet, care in perioada 28 martie 2018 – 27 martie 2020 va apartine liberalilor.

Astfel, odata accesata, pagina te trimite la site-ul PNL, nu inainte de a afisa un mesaj ironic la adresa PSD si a premierului Viorica Dancila.

In tentativa disperata de a rezolva aceasta problema, PSD a deschis doua procese la Tribunalul Bucuresti, avand ca obiect drepturi de autor si obligatia de a face, paratii fiind PNL si Insitutul National de Cercetare in informatica. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: