PE SURSE! Noul director al SC Piete SA Timisoara, pe urmele miliardarului Ion Tiriac. Cine este fotomodelul curtat intens de Ionut Nasleu

Avansat la conducerea pietarilor din Timisoara, in fotoliul de director interimar al societatii comerciale Piete SA, consilierul Ionut Nasleu are la dispozitie patru luni de zile, nu mai mult, pentru a demonstra ca poate sa-i ia locul pensionatului Victor Stefan.


In aceasta perioada de interimat, Nasleu a dat de inteles ca doreste sa rentabilizeze pietele agroalimentare ale orasului, ba chiar a anuntat ca intentioneaza sa propuna infiintarea unei noi piete volante, care sa deserveasca partea de sud a Timisoarei, adica zona cartierului in care locuieste primarul Nicolae Robu.

“Exista o cerere importanta de produse care sa vina direct din gradinile micilor producatori din Timis. Sunt in asteptare peste 200 de cereri de autorizare din partea celor ce doresc sa-si vanda produsele in piete volante”, este argumentul forte al noului director.

Una dintre primele actiuni girate de Nasleu, de cand se afla in staff-ul Piete SA, a fost organizata in iulie 2018, cand un grup de turisti din Germania a fost primit in Piata Iosefin cu paine si sare, lautari si dansatori, in cadrul unui proiect de promovare a pietelor locale, dar si a producatorilor autohtoni care vand produse traditionale.

Surse bine conspirate in anturajul lui Ionut Nasleu ne-au dezvaluit ca mandatul de doar patru luni la conducerea Piete SA s-ar putea dovedi prea scurt pentru fostul consilier, in tentativa de a-si dovedi calitatile manageriale, intrucat tocmai a fost atins de sagetile lui Cupidon. Mai exact, cel mai ravnit burlac din Timisoara, cum ii place lui Ionut Nasleu sa se dezmierde, a facut o pasiune mistuitoare pentru una dintre divele de succes ale Capitalei.

Este vorba despre nimeni alta decat fotomodelul Laurette Athindehou, 34 de ani, care, nu demult, a divortat de Ciprian Nistor, teparul Radisson care a lasat zeci de timisoreni cu ochii in soare. Despartirea dintre cei doi s-a produs dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe fostul afacerist timisorean la 15 ani de inchisoare, confiscarea a peste 2 milioane de lei si blocarea unui cont bancar deschis pe numele mamei sale, in care se aflau 732.800 de lei.

Devenita o femeie libera, Laurette a atras atentia burlacilor de lux, printre care Ion Tiriac, dar si Ionut Nasleu, care s-a laudat prietenilor ca a si lansat o cerere in casatorie.

“Ionut este un tip simpatic, discutam mult, insa inelul si cererea in casatorie au fost mici glume facute pe Facebook. Nu este vorba despre ceva serios, desi el mai forteaza nota… Abia am iesit dintr-o casnicie, acuma sunt preocupata mai mult de proiectele mele muzicale si de televiziune”, a declarat voluptoasa Laurette Athindehou pentru Impact Press. (Mara Ion)

Leave a Reply