Sefa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Timis, acuzata de falsificarea unui document de serviciu. Sesizare depusa la DGA

Sefa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Timis, Claudia Angela Nica, a ajuns in atentia ofiterilor de la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, in urma unei sesizari penale in care este acuzata ca a falsificat un document de serviciu.


Conform reclamatiei depuse la DGA Timis in 12.02.2019, fapta s-ar fi consumat in 2018, cand un agent de politie a fost pus sa semneze pe o fisa a postului falsificata.

“Am fost transferat la IPJ Timis in aprilie 2017, dar nu am semnat nicio fisa a postului, pentru a lua la cunostinta ce obligatii de serviciu am. Dupa aproape un an, in cursul anului 2018, comisarul sef Nica Claudia Angela s-a prezentat la mine in birou si m-a pus sa semnez o fisa a postului pe care semnaturile sefilor IPJ Timis erau trase la xerox.

Ulterior, am cautat intr-un fiset din biroul meu si am gasit gasit o fisa a postului cu semnatura lui Dan Daniel, antecesorului meu in acea functie. Sefa Serviciului Resurse Umane a sters cu corector acea semnatura, a tras la xeros documentul de serviciu, dupa care – in locul ramas gol – am iscalit eu de luare la cunostinta”, a relatat agentul de politie.

Deocamdata, nu se stie daca DGA Timis a inceput verificarile in acest dosar, insa, in cursul lunii martie, petentul a fost trasnsferat pe o functie de executie la Postul de Politie Peciu Nou si fortat, oarecum, dupa 21 de ani de politie, sa iasa la pensie.

Pretextul indepartarii sale din cadrul Serviciului Resurse Umane: a facut publica lista salariilor de excelenta, unde apare si numele sefei sale, Claudiei Nica, un document care, culmea, nu intra in categoria secret de serviciu… Dispozitia de trecere in rezerva a agentului Gabriel Jurchita poarta data de 20.03.2019. (G.I.)

6 thoughts on “Sefa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Timis, acuzata de falsificarea unui document de serviciu. Sesizare depusa la DGA

  1. Ce frumos vă șade doamna Nica! Pun pariu că șeful d-voastră Petecel este foarte mândru de treaba pe care o faceți, nu degeaba se zice că femeile sunt loiale șefilor, la fel cum au fost și alți predecesori, bineînțeles la fel de loiali (Pitner ș.a.). Merge bine politica de cadre. Nu există nici un fel de consecințe nefavorabile pe termen lung.
    Domnule Jurchița, îmi pare rău să vă dau o veste proastă, dar sesizările astea cu fișa postului ”Mihaela dragostea mea” de la DGA le mănâncă la micul dejun. Pentru un prânz mai consistent trebuia să vă gândiți la niște ponturi punctuale pentru DNA și poate după vreo șase luni – un an mai chemau pe la audieri niște loiali din ăștia de pe la SRU.
    Un lucru este cert, după episodul ăsta, Petecel sigur va fi mult mai atent la modul de recrutare a personalului pentru Serviciul Resurse Umane, și nu pentru că aici s-ar săvârși infracțiuni legate de modul cum se organizează concursurile pentru ocuparea funcțiilor de conducere, ci doar așa pentru că lui nu-i plac scandalurile, lui îi place liniștea, înțelegerea, îi plac oamenii loiali. Și dacă loialitate nu e, nimic nu e!

  2. Nea Dane, observ ca matale surprinsesi corect esenta problemei dar nu avui informatia completa. Matale nu sti ca “Mihaela dragostea mea” are cunostinta despre intalnirile de lucru ale lui Bila cu tanti in discutie, ce avura loc la Casa IPA…. si asta ar putea schimba datele problemei. In ceea ce-l priveste pe nea pitner, gresesti. Eu am numai cuvinte de lauda la adresa lui. Spre exemplu, la numirea pe functie, ii prezentai din proiectele mele de viitor, iar el imi spuse cat iau pentru fiecare, asa ca-l alesei pe cel de 6 luni, daca ma intelegi. Si nea Sorin cred ca proceda la fel, numai ca el avu proiecte mai de anvergura…

  3. Dragi colegi, eu va spui sincer ca am incredere in actul de justitie ce urmeaza a se infatui in acest caz. Sunt convins ca cercetatorii vor fi impartiali, corecti si fermi si nu vor tine cont de coincidente sau barfe cum ca doamna Claudia ar fi din Sibiu, vecina fiind cu nea Johan, ca fostul sot cu care mai e in relatie fu inspector sef, ca a lucrat la IGP pe o functie de pe care a controlat IPJ Timis, ca a concurat singura pe post iar concursul s-a tinut la Bucuresti, ca cadre ca cosmin au renuntat la a o concura, sau alte rautati de acest gen. Si inca ceva : poza din articol e departe de adevar. Doamna e de fapt o superbaciune iar rautaciosii au facut-o din pixeli…

  4. De ce nu a început direct cu cercetarea prealabilă in cazul Jurchita? Pentru ca in timpul cercetării prealabile nu putea fi mutat, detașat, împuternicit,etc iar micutul Bitcoin nu-l mai suporta acolo datorita articolelor de pe Impactpress! Asa ca bunica Angela , cu multa viclenie intai la vrajit sa recunoască, apoi sa accepte mutarea si imediat cercetare prealabila !Daca nu se pensiona ii mai trebuiau 2-3 stenduri pentru ca bitcoinul e negru in cerul gurii !

  5. Oare cum este cu constiinta, recunoaștem ce am facut, sau zîmbind în continuare, de cine râde la urmă va râde în hohote, asta va costa

  6. Oare nu se Sesizeaza nimeni de la București despre faptul ca Mihaela Scornea “dragostea mea” ! și ipotentul de Scornea sunt niște….. care nu își justifica salariul de zeci de mii de lei?

Leave a Reply