EXCLUSIV. Un politist din Timisoara a ajutat echipa nationala de pescuit la feeder sa castige Iberian Master – 2019 din Spania

Echipa nationala a Romaniei de pescuit la feeder, din care a facut parte si un ofiter de politie din Timisoara, a castigat cea mai importanta competitie europeana de tip Open pentru stationar si feeder, Iberian Master – 2019.


Organizata pe malurile raului Jugar, din oraselul Fortaleny, langa Valencia, in Spania, intrecerea a reunit la start nu mai putin de 76 de pescari de top din Europa, componenti ai echipelor nationale din 15 tari, care au infruntat o vreme destul de friguroasa, mai ales din cea de-a treia zi de concurs, pentru a prinde “pestisorul de aur”, respectiv captura care sa le aduca in cont premiile in bani extrem de consistente.

Norocul i-a suras expertului in pescuit sportiv Cosmin Brola, din Arad, componentul de baza al echipei Romaniei, care a reusit sa prinda nu mai putin de 54,226 kg de peste, cu care s-a clasat pe primul loc in clasamentul general si a incasat un CEC cu o importanta suma, foarte probabil – cu patru zerouri. Locul doi, cu 37,73 kg de peste, a revenit tot unui pescar din Romania, Francisc Szilagyi.

Reprezentantul Timisoarei in echipa nationala de pescuit, comisarul sef Mircea Rosu, presedintele Corpului National al Politistilor Timis, si-a adus contributia la acest succes de anvergura europeana, ocupand locul 25, cu o captura totala de 23,27 kg de peste, ultimul loc cuprins in grila premiilor in bani.

Ceilalti pescari din Romania au ocupat locurile 24 (Savinel Sabau – 30,27 kg), 36 (Radu Lazea – 26,08 kg) si 38 (Catalin Hornoi – 23,55 kg). In total, in cele trei zile de concurs, echipa Romaniei a prins aproape 200 kg de peste, in mare parte crap si caras.

“La general locul 1 si 2 merg spre Romania, Cosmin Brola si Francisc Szilagyi (si o suma considerabila ca premiii)! Eu cu Nutzu, locurile 24 si 25, ultimele cuprinse in grila de premii in bani. Deci, pentru mine, fiind pentru prima oara, ma declar multumit! Cand vad ce nume “grele” in pescuitul sportiv sunt in urma mea, nu pot decat sa ma bucur si sa ma ambitionez pentru editia viitoare. Felicitari si lui Hornoi Catalin si Radu Lazea, care au pescuit bine, fiind si ei in prima jumatate a clasamentului”, si-a exprimat satisfactia Mircea Rosu, la finalul concursului.

De remarcat ca, la Iberian Master, in Spania, isi incep sezonul competitional cei mai buni pescari sportivi din Europa. Desi, in anii trecuti, competitia a fost dominata de pescari din Anglia, Spania si Portugalia, editia 14 a traditionalului Iberian Master a fost dominata, in mare parte, de echipa Romaniei, lucru recunoscut de catre toti concurentii de top prezenti la concurs. (C.R.)

5 thoughts on “EXCLUSIV. Un politist din Timisoara a ajutat echipa nationala de pescuit la feeder sa castige Iberian Master – 2019 din Spania

  1. Mai lasa-ne prietene cu ,,politistii” tai. Asta nu a fost polițist nici când era activ. Acum e istorie de mult, nu ca nu asa ar fi fost mereu.

  2. Sa traitzi cu multa sanatate din partea fostilor subordonati ! In rautaciosii de mai sus urla invidia pentru ca ei nu se stiu cu pescuitul si n-au tinut in viata lor un caras in mana ( sau poate ca au tinut decat (!) carasul in mana. Nu conteaza ca ati luat locul 25, important este ca v-ati intors sanatos si v-ati simtit bine. Cand erati in serviciu stateati mai bine in “clasament” dar asta e viata. Bafta si sa auzim de bine !

  3. Curajosilor!!! Surogate amărâte a lui Mircea Badea…
    🙂
    Fain va ascundeti dupa tastatura, aveti vreunul curaj sa imi spuneti asta si in fata?!
    🙂

  4. E sponsor oficial al site ului. Doar e șef la CNP. Ce sa facă și el cu banii fraierilor cotizanți ?

Leave a Reply