BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

Decizie surprinzatoare luata de conducerea IPJ Timis, dupa interviul de departajare pentru ocuparea unui post vacant de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul, desfasurat in data de 12 aprilie.

Pentru prima data in istoria concursurilor cazone organizate in cladirea de pe bulevardul Take Ionescu, numele castigatorului a fost secretizat, dupa cum se poate observa si in anuntul postat pe site-ul institutiei.

Asadar, desi in textul asumat de Serviciul Resurse Umane se mentioneaza faptul ca “se publica tabelul nominal cu rezultatele obtinute la interviul de departajare”, tabelul nominal a fost transformat subit intr-un robotic cod al candidatului, respectiv 01 si 02.

Fara a intelege ratiunea unei asemenea decizii, in conditiile in care vorbim despre un post ce presupune relationarea cu publicul, suntem in imposibilitatea de a dezvalui cine a castigat concursul: Daniela Draguta, sotia sefului Politiei Muncipiului Timisoara, sau tanara jurista Raluca-Ioana Moale.

Totusi, daca se pastreaza codurile de candidat din anuntul initial, nr. 02 ar corespunde Ralucai-Ioana Moale, care a fost notata cu 8,75, in timp ce condidatul 01, respectiv Daniela Draguta, a obtinut doar un insuficient 5,83. Pana la confirmarea oficiala, discutam doar despre un castigator prezumat… (G.I.)

3 Responses to Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

 1. Nea Gica says:

  Astia-s dusi rau cu capu !!! Fac publica pozitia din statul de organizare al unitatii dar tin secret numele candidatei. Asta nu e incident de securitate zice ? Mai Bila, te doare la banana. Acu esti pe ordine publica si nu te mai intereseaza de astea ?
  Unde esti Mona de la Deva ? Chiar nu te revolta treburile astea. Ia mai baga o petitie la minister ca poate acum ai succes.
  P.S. Nu trebuie s-o faci pentru mine, ci pentru cititori.

  • Drăguța, Nica, Mihaela Dragostea mea, Scornea, Petecel, Iacobescu says:

   Dle G.I., rațiunea oricărei mârșăvii stă în caracterul oamenilor din spatele acestor mârșăvii… Dacă ajungi să cunoști caracterul acestor oameni vei înțelege și rațiunea lucrurilor pe care le fac.
   Până și la Nea Gică nu mai înțeleg rațiunea pentru care nu a mai folosit perfectul simplu…

 2. Notres...(. dans votres...) Dame says:

  Atât ii duce capu… Pai oricum se afla când venea la muncă… E drept unii nu prea muncesc…
  E drăguța lui drăguțu, evident… Câștigătoare…
  Stați liniștiți cealaltă primește avansul înapoi… Ghinion de neșansa.. .. Data viitoare când nu e famiglia direct interesata……… …. Nu sunt chiar asa… Sunt Oameni de Onoare doar… Ca aia din filmul italian… Sirenuse..

Leave a Reply

%d bloggers like this: