Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

Decizie surprinzatoare luata de conducerea IPJ Timis, dupa interviul de departajare pentru ocuparea unui post vacant de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul, desfasurat in data de 12 aprilie.


Pentru prima data in istoria concursurilor cazone organizate in cladirea de pe bulevardul Take Ionescu, numele castigatorului a fost secretizat, dupa cum se poate observa si in anuntul postat pe site-ul institutiei.

Asadar, desi in textul asumat de Serviciul Resurse Umane se mentioneaza faptul ca “se publica tabelul nominal cu rezultatele obtinute la interviul de departajare”, tabelul nominal a fost transformat subit intr-un robotic cod al candidatului, respectiv 01 si 02.

Fara a intelege ratiunea unei asemenea decizii, in conditiile in care vorbim despre un post ce presupune relationarea cu publicul, suntem in imposibilitatea de a dezvalui cine a castigat concursul: Daniela Draguta, sotia sefului Politiei Muncipiului Timisoara, sau tanara jurista Raluca-Ioana Moale.

Totusi, daca se pastreaza codurile de candidat din anuntul initial, nr. 02 ar corespunde Ralucai-Ioana Moale, care a fost notata cu 8,75, in timp ce condidatul 01, respectiv Daniela Draguta, a obtinut doar un insuficient 5,83. Pana la confirmarea oficiala, discutam doar despre un castigator prezumat… (G.I.)

3 thoughts on “Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

 1. Astia-s dusi rau cu capu !!! Fac publica pozitia din statul de organizare al unitatii dar tin secret numele candidatei. Asta nu e incident de securitate zice ? Mai Bila, te doare la banana. Acu esti pe ordine publica si nu te mai intereseaza de astea ?
  Unde esti Mona de la Deva ? Chiar nu te revolta treburile astea. Ia mai baga o petitie la minister ca poate acum ai succes.
  P.S. Nu trebuie s-o faci pentru mine, ci pentru cititori.

 2. Dle G.I., rațiunea oricărei mârșăvii stă în caracterul oamenilor din spatele acestor mârșăvii… Dacă ajungi să cunoști caracterul acestor oameni vei înțelege și rațiunea lucrurilor pe care le fac.
  Până și la Nea Gică nu mai înțeleg rațiunea pentru care nu a mai folosit perfectul simplu…

 3. Atât ii duce capu… Pai oricum se afla când venea la muncă… E drept unii nu prea muncesc…
  E drăguța lui drăguțu, evident… Câștigătoare…
  Stați liniștiți cealaltă primește avansul înapoi… Ghinion de neșansa.. .. Data viitoare când nu e famiglia direct interesata……… …. Nu sunt chiar asa… Sunt Oameni de Onoare doar… Ca aia din filmul italian… Sirenuse..

Leave a Reply