BREAKING NEWS! Procuroarea Ramona Bulcu, fostul purtator de cuvant al Parchetului General, s-a sinucis, sarind de la etajul 5 al institutiei     Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, mesaj cu semnificatii biblice inainte de Paste: „Niciodata nu ne vom face bine daca nu ne vom accepta pacatele”     Primaria Timisoara a pierdut, in prima instanta, procesul cu firma din Pascani care a reabilitat tramvaiele Armonia si este buna de plata, pe langa suma din contract, cu 730.000 de euro     Presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, nu este de acord cu metoda "ghilotina" folosita de primarul Timisoarei pentru a rezolva problema cablurilor aeriene: "Autoritatile publice si operatorii de comunicatii au la dispozitie cadrul legal in limitele caruia sa actioneze"    Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, printre care si Timisul, de sambata la pranz pana duminica la ora 18    Maicutele de la Manastirea Sag au vopsit 1000 de oua in foi de ceapa rosie, care vor fi oferite credinciosilor la slujba de Inviere

Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

Decizie surprinzatoare luata de conducerea IPJ Timis, dupa interviul de departajare pentru ocuparea unui post vacant de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul, desfasurat in data de 12 aprilie.

Pentru prima data in istoria concursurilor cazone organizate in cladirea de pe bulevardul Take Ionescu, numele castigatorului a fost secretizat, dupa cum se poate observa si in anuntul postat pe site-ul institutiei.

Asadar, desi in textul asumat de Serviciul Resurse Umane se mentioneaza faptul ca “se publica tabelul nominal cu rezultatele obtinute la interviul de departajare”, tabelul nominal a fost transformat subit intr-un robotic cod al candidatului, respectiv 01 si 02.

Fara a intelege ratiunea unei asemenea decizii, in conditiile in care vorbim despre un post ce presupune relationarea cu publicul, suntem in imposibilitatea de a dezvalui cine a castigat concursul: Daniela Draguta, sotia sefului Politiei Muncipiului Timisoara, sau tanara jurista Raluca-Ioana Moale.

Totusi, daca se pastreaza codurile de candidat din anuntul initial, nr. 02 ar corespunde Ralucai-Ioana Moale, care a fost notata cu 8,75, in timp ce condidatul 01, respectiv Daniela Draguta, a obtinut doar un insuficient 5,83. Pana la confirmarea oficiala, discutam doar despre un castigator prezumat… (G.I.)

3 Responses to Postul de ofiter principal II la Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Timis, castigat de “02”. Tabel nominal transformat in secret se serviciu

 1. Nea Gica says:

  Astia-s dusi rau cu capu !!! Fac publica pozitia din statul de organizare al unitatii dar tin secret numele candidatei. Asta nu e incident de securitate zice ? Mai Bila, te doare la banana. Acu esti pe ordine publica si nu te mai intereseaza de astea ?
  Unde esti Mona de la Deva ? Chiar nu te revolta treburile astea. Ia mai baga o petitie la minister ca poate acum ai succes.
  P.S. Nu trebuie s-o faci pentru mine, ci pentru cititori.

  • Drăguța, Nica, Mihaela Dragostea mea, Scornea, Petecel, Iacobescu says:

   Dle G.I., rațiunea oricărei mârșăvii stă în caracterul oamenilor din spatele acestor mârșăvii… Dacă ajungi să cunoști caracterul acestor oameni vei înțelege și rațiunea lucrurilor pe care le fac.
   Până și la Nea Gică nu mai înțeleg rațiunea pentru care nu a mai folosit perfectul simplu…

 2. Notres...(. dans votres...) Dame says:

  Atât ii duce capu… Pai oricum se afla când venea la muncă… E drept unii nu prea muncesc…
  E drăguța lui drăguțu, evident… Câștigătoare…
  Stați liniștiți cealaltă primește avansul înapoi… Ghinion de neșansa.. .. Data viitoare când nu e famiglia direct interesata……… …. Nu sunt chiar asa… Sunt Oameni de Onoare doar… Ca aia din filmul italian… Sirenuse..

Leave a Reply

%d bloggers like this: