BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Mesajul Patriarhului Daniel cu ocazia sarbatorilor pascale. “Sa nu-i uitam pe fratii nostri, romanii aflati printre straini”

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de unitate cu ocazia sarbatorilor pascale, solicitandu-le romanilor sa nu uite de fratii lor, care se afla in aceasta perioada in strainatate.

Sarbatoarea Invierii Domnului sau Sarbatoarea Sfintelor Pasti este sarbatoarea biruintei lui Hristos asupra pacatului, asupra iadului si asupra mortii.

Invierea lui Hristos nu este revenirea la viata pamanteasca, trecatoare, amestecata cu moartea, ci este trecerea la o viata noua, la o viata cereasca, vesnica. Invierea lui Hristos este temelia si inceputul invierii tuturor oamenilor, la sfarsitul veacurilor. De aceea, Sfantul Apostol Pavel spune ca precum in Adam toti mor, asa in Hristos, toti vor invia”, a transmis Patriarhul Daniel.

Patriarhul a mai aratat ca sarbatoarea Sfintelor Pasti este o sarbatoare a luminii, adica a sensului ultim al vietii omului si al Universului.

“Intrucat omul nu a fost facut pentru a ramane in mormant, ci pentru a urca la cer, iar universul actual, trecator, se va preface in cel nou si in pamant nou. Intrucat Sarbatoarea Sffintelor Pasti este si sarbatoarea pacii si a bucuriei, ea ne cheama sa aducem oamenilor aflati in nevoi pace si bucurie, prin cuvinte frumoase si prin fapte bune. Totodata, sa nu-i uitam pe fratii nostri, romanii aflati printre straini.

Cu prilejul sarbatorii Sfintelui Pasti, va dorim tuturor pace si bucurie, sanatate si mantuire, impreuna cu salutul pascal Hristos a Inviat!”, a mai spus Patriarhul Daniel. Duminică, 28 aprilie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Pastele. (I.P.)

2 Responses to Mesajul Patriarhului Daniel cu ocazia sarbatorilor pascale. “Sa nu-i uitam pe fratii nostri, romanii aflati printre straini”

  1. Patriarhul says:

    Sa il iau în pluă pe Daniel

  2. Alin says:

    subscriu la commentul anterior.

Leave a Reply

%d bloggers like this: