BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

ALERTA! Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis. Ramona Bulcu, fost purtator de cuvant al institutiei, s-a aruncat in gol de la etajul 5

Alerta maxima la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Fostul purtator de cuvant al institutiei, procuroarea Ramona Bulcu, si-a pus capat vietii, aruncandu-se in gol de la etajul 5 al institutiei. Decesul a fost pronuntat de medicii de la Ambulanta Bucuresti.

Potrivit unor informatii, sinuciderea femeii a fost anuntata de un martor care a sunat la numarul de urgenta 112, la ora 11,30.

La randul lor, reprezentanţii ISU Bucuresti-Ilfov au precizat ca este vorba despre o femeie de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata.

“In urma cu scurt timp, prin apel 112 a fost anuntat ca o femeie s a precipitat de la mare inaltime din cladirea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitiei. La fata locului se deplaseaza Serviciul Omoruri din Politia Capitalei si procuror criminalist pentru a declansa cercetarile in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul”, a transmis Politia Capitalei.

Procuroarea Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta depresie ar fi fost accentuata de un control al Inspectiei Judiciare, insa inspectorii nu ar fi gasit nereguli in activitatea procuroarei. Reamintim ca in urma cu o luna, mai exact in 15 martie, un alt procuror si-a pus capat vietii prin aruncarea de la etaj. Tamas Schiffbeck, fostul procuror sef al DNA Timisoara, s-a aruncat in gol de la etajul 6 al cladirii in care se afla DNA Timisoara. (V.E.)

UPDATE! Conform unor informații obținute de ȘTIRIPESURSE.ro, Bulcu ar fi fugit din spitalul in care era internată pentru a se trata de depresie, pentru a merge la Parchetul General, acolo unde si-a luat viata. Fiind Vinerea Mare, institutia era inchisa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: