BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Femeie din Timis, arestata pentru viol! O asistenta maternala a abuzat sexual copilul pe care-l avea in plasament si a fost reclamata de sot

O femeie in varsta de 48 de ani, din localitatea Ghilad, judetul Timis, a fost arestata preventiv si risca pana la 10 ani de inchisoare, fiind acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor, de care trebuia sa aiba grija, in calitate de asistent maternal.

Persoana care a sesizat politia la 112 a fost chiar sotul femeii, care a venit mai devreme acasa si, dupa cum a declarat politistilor, si-ar fi surprins nevasta in flagrant, abuzand copilul in varsta de 12 ani.

Fapta penala a fost confirmata de Smaranda Marcu, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, care a precizat ca baiatul abuzat a fost inclus intr-un program de consiliere psihologica, pentru a fi ajutat sa depaseasca trauma.

“Colegii mei s-au deplasat la Sectia de Politie Rurala nr. 9 Jebel si, in urma discutiilor avute cu minorul, cu sotul doamnei si cu asistentul social din localitate, au constatat ca faptele se confirma. A fost luata decizia securizarii copilului, respectiv a instituirii plasamentului in regim de urgenta intr-un centru specializat din cadrul institutiei”, a declarat Smaranda Marcu pentru presa locala.

Femeia era angajata ca asistent maternal din luna ianuarie 2019, fiind la primul copil primit in grija. Tot din luna ianuarie, dupa cum au aflat anchetatorii, ar fi inceput si abuzurile sexuale asupra minorului. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply

%d bloggers like this: