BREAKING NEWS! Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, DECUS     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Traficul auto dinspre Timisoara spre Sacalaz, bulversat in ultimile zile de o serie de lucrari de reabilitare a soselei, va fi redeschis, luni, la ora 16,30    Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Femeie din Timis, arestata pentru viol! O asistenta maternala a abuzat sexual copilul pe care-l avea in plasament si a fost reclamata de sot

O femeie in varsta de 48 de ani, din localitatea Ghilad, judetul Timis, a fost arestata preventiv si risca pana la 10 ani de inchisoare, fiind acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor, de care trebuia sa aiba grija, in calitate de asistent maternal.

Persoana care a sesizat politia la 112 a fost chiar sotul femeii, care a venit mai devreme acasa si, dupa cum a declarat politistilor, si-ar fi surprins nevasta in flagrant, abuzand copilul in varsta de 12 ani.

Fapta penala a fost confirmata de Smaranda Marcu, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, care a precizat ca baiatul abuzat a fost inclus intr-un program de consiliere psihologica, pentru a fi ajutat sa depaseasca trauma.

“Colegii mei s-au deplasat la Sectia de Politie Rurala nr. 9 Jebel si, in urma discutiilor avute cu minorul, cu sotul doamnei si cu asistentul social din localitate, au constatat ca faptele se confirma. A fost luata decizia securizarii copilului, respectiv a instituirii plasamentului in regim de urgenta intr-un centru specializat din cadrul institutiei”, a declarat Smaranda Marcu pentru presa locala.

Femeia era angajata ca asistent maternal din luna ianuarie 2019, fiind la primul copil primit in grija. Tot din luna ianuarie, dupa cum au aflat anchetatorii, ar fi inceput si abuzurile sexuale asupra minorului. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *