BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Femeie din Timis, arestata pentru viol! O asistenta maternala a abuzat sexual copilul pe care-l avea in plasament si a fost reclamata de sot

O femeie in varsta de 48 de ani, din localitatea Ghilad, judetul Timis, a fost arestata preventiv si risca pana la 10 ani de inchisoare, fiind acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor, de care trebuia sa aiba grija, in calitate de asistent maternal.

Persoana care a sesizat politia la 112 a fost chiar sotul femeii, care a venit mai devreme acasa si, dupa cum a declarat politistilor, si-ar fi surprins nevasta in flagrant, abuzand copilul in varsta de 12 ani.

Fapta penala a fost confirmata de Smaranda Marcu, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, care a precizat ca baiatul abuzat a fost inclus intr-un program de consiliere psihologica, pentru a fi ajutat sa depaseasca trauma.

“Colegii mei s-au deplasat la Sectia de Politie Rurala nr. 9 Jebel si, in urma discutiilor avute cu minorul, cu sotul doamnei si cu asistentul social din localitate, au constatat ca faptele se confirma. A fost luata decizia securizarii copilului, respectiv a instituirii plasamentului in regim de urgenta intr-un centru specializat din cadrul institutiei”, a declarat Smaranda Marcu pentru presa locala.

Femeia era angajata ca asistent maternal din luna ianuarie 2019, fiind la primul copil primit in grija. Tot din luna ianuarie, dupa cum au aflat anchetatorii, ar fi inceput si abuzurile sexuale asupra minorului. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply

%d bloggers like this: