BREAKING NEWS! Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va mai sprijini coalitia aflata la guvernare, ca raspuns la anchetarea extremistilor maghiari care au profanat crucile eroilor romani ingropati in cimitirul din Valea Uzului    Accident violent in care a fost implicata o masina de politie si un BMW, in aceasta dimineata, in apropiere de Piata Marasti, la intersectia de langa pizzeria Poli     Seful Politiei Municipiului Timisoara, Daniel Draguta, si adjunctul sau, Ionel Icobescu, filmati la ziua fostei iubite a ucigasului cu Ferarri, Adrian Cocoana    Peste 200.000 de romani au semnat petitia pentru reglementarea de urgenta a serviciilor de ridesharing, sustinand operatorii Uber, Bolt si Clever     Ioan Duia, surdo-mutul amendat de jandarmi pentru ca ar fi scandat lozinci anti-PSD si anti-Dragnea, a castigat definitiv procesul cu Jandarmeria Romana     Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru ca il durea burta si nu a avut incredere in diagnosticul medicilor locali

Primarii din GRAL Timis au “amendat” noul Codul Administrativ, dupa ce au descoperit articole care ar putea afecta grav activitatea primariilor

Primarii din Grupul de Reforma si Administratie Locala (GRAL) s-au intalnit, vineri dupa amiaza, la Dudestii Noi, pentru a discuta despre ultimele modificari care trebuie aduse Codului Administrativ.

Acesta urmeaza sa fie aprobat in urmatoarea perioada prin Ordonanta de Urgenta de catre Guvernul Romaniei si este sustinut de primarii din GRAL, deoarece edilii considera ca modificarile din Cod aduc clarificari si o mai buna functionare a administratiei publice locale.

 Cu toate partile bune, noul Cod Administrativ are, insa, si o serie de articole care ar putea ingreuna activitatea administratiilor locale din Romania.

Primarii din GRAL au discutat pe articole si au stabilit un punct de vedere care urmeaza sa ajunga pe masa guvernantilor, inainte de adoptarea ordonantei.

Membrii GRAL au cazut de acord ca acest Cod Administrativ este foarte important pentru toti primarii din tara si eventualele greseli sau neclaritati care se regasesc in actualul text al legii ar putea afecta grav activitatea primariilor si implicit cetatenii din localitatile tarii.

Primarii le-au cerut in repetate randuri liderilor nationali ai partidelor sa sustina adoptarea cat mai rapida a Codului Administrativ.

In cadrul intalnirii de la Dudestii Noi s-a discutat si despre calendarul urmatoarelor intalniri pe care reprezentantii GRAL le au programate cu lideri politici si administrativi la nivel national. Primarii au votat ca toate aceste intalniri sa fie organizate in mod transparent, iar cei care participa sa fie mandatati de GRAL.

„A venit momentul sa aflam ce pot oferi liderii politici si administrativi de la Bucuresti pentru comunitatile noastre. Ne intalnim cu toti cei care au putere de decizie in aceasta tara si care inteleg ce rol avem noi ca primari in comunitatile care ne-au investit cu incredere prin vor direct”, se mentioneaza intr-un comunicat trimis presei de primarii din GRAL. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: