BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

BARAJ! Autocarele cu aplaudaci adusi la mitingul PSD de la Galati, blocate de protestatari culcati pe asfalt! S-a scandat “Slugile lui Dragnea!”

Dupa Iasi, care a dat startul revolutiei antiPSD, si locuitorii din Galati au protestat si si-au manifestat aversiunea fata de Liviu Dragnea si de polica antieuropeana promovata de social-democrati.

Sute de protestatari galateni s-au asezat, astazi, pe sosea si au refuzat sa lase doua autocare pline cu aplaudaci, care au fost adusi la mitingul PSD si a lui Liviu Dragnea, sa ajunga in centrul orasului.

Centrul Galatiul a fost plin de mii de protestatari care au scandat „Hotii!” si “Slugile lui Dragnea!”. Jandarmii s-au rugat de protestatari sa se ridice de pe asfalt si sa elibereze strada.

Primul autocar, in care se aflau aproximativ 50 de membri PSD, a fost oprit chiar in apropierea Palatului de Justitie din Galati. Soferul a incercat sa-si continue deplasarea, dar protestatarii s-au culcat pe asfalt in fata lui, blocandu-i inaintarea. In cele din urma, soferul a dat inapoi si, insotit de strigatele si huiduielile protestatarilor, a reusit sa paraseasca artera principala si sa se deplaseze pe una secundara.

Al doilea autocar a fost oprit de aceeasi protestatari in apropierea Inspectoratului de Politie Judetean Galati. Si acesta a trebuit sa dea inapoi si sa se replieze pe o strada secundara.

Cele cateva sute de protestatari care s-au adunat in zona mitingului PSD au incercat sa se apropie si de un grup de membri PSD, care se deplasau pe jos de la miting, fiind insa opriti de fortele de ordine. Ei au adresat insa huiduieli, invective si scandari cum ar fi “slugile lui Dragnea”.

Potrivit jandarmilor, desi multimea de protestatari a fost agitata, nu s-au inregistrat victime in niciuna dintre tabere.

La inceputul mitingului PSD, pe treptele Palatului de Justitie s-au adunat aproximativ 200 de protestatari, dar numarul acestora a crescut ajungand la aproximativ 1.000, in conditiile in care li s-au alaturat si oameni veniti din judetele Braila si Buzau. 

La mitingul PSD au participat cateva zeci de mii de persoane din municipiul Galati, dar si veniti din localitatile din judet sau din judetele invecinate.

Pe timpul mitingului, patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, acuzand stari de lesin si lipotimii, una fiind internata in spital, potrivit reprezentantilor ISU Galati.

Mitingul PSD s-a incheiat dupa numai o ora. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a catalogat de pe scena mitingului drept „batausi” pe protestatari.

„Oriunde mergem in tara ne urmareste un grup de batausi. Aseara au gasit la ei bolovani si bate. Iohannis vrea sa conduca tara cu bate. Nu putem lasa tara pe mana acestor tradatori. Nu putem sa lasam Romania pe mana acestor oameni, nu-i lasam”, a declarat Dragnea in timpul mitingului de la Galati. (V.E.)

UPDATE! Liderii PSD care au luat parte la actiunea electorala, in frunte cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au fost evacuati din centrul Galatiului pe usa din spate a Casei de Cultura a Sindicatelor. Masina in care se afla deputatul PSD de Galati Nicolae Bacalbasa ar fi fost blocata in mijlocul multimii si a iesit cu greu de acolo, intr-un cor de huiduieli si injuraturi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: