BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

SOCANT. Un angajat al casei de avocatura “Musat si Asociatii”, gasit spanzurat chiar in cladirea institutiei. Politistii au deschis o ancheta

O descoperire facuta la sediul unei celebre case de avocatura din Bucuresti a declansat, duminica, alerta organelor judiciare, la fata locului fiind trimisa rapid o echipa de politisti din cadrul Biroului Morti Suspecte, coordonata de un procuror.

Este vorba despre un barbat care isi desfasura activitatea in zona de administratie a firmei de avocatura “Musat si Asociatii”, care a fost gasit spanzurat. Cadavrul barbatului a fost descoperit de un paznic care facea un control de rutina la etajele superioare. 

Potrivit unor surse, citate de Romania TV, langa cadavrul angajatului casei de avocatura a fost gasit si un bilet de adio, al carui continut inca nu a fost facut public. Prima ipoteza ar fi ca barbatul s-a sinucis.

”In urma cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca intr-o cladire de birouri, de pe raza Sectorului 1, a fost gasit decedat un barbat, angajat al asociatiei ce functiona in acel sediu”, a transmis Politia Capitalei.

„Au fost declansate cercetari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul”, mai arata sursa citata. Potrivit unor surse judiciare, barbatul avea 59 de ani si lucra ca administrator la casa de avocatura „Musat si Asociatii”, cu sediul in zona Aviatorilor. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: