Atac mafiot sau incendiu spontan? Un Mercedes apartinand fiicei lui Dan Ioan Sipos, fostul presedinte al CJ Timis, a luat foc in parcare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Dan Ioan Sipos, a solicitat interventia de urgenta a pompierilor de la ISU Banat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost socat sa vada ca limuzina fiicei sale, care era parcata in fata vilei familiei, pe strada Pomiculturii, arde ca o torta.


In tendinta de a-si proteja imaginea publica si a tine acest incident departe de speculatiile carcotasilor, fostul baron al Timisului din perioada 2000 – 2004 a solicitat anchetatorilor sa nu mediatizeze cazul, ceea ce s-a si intamplat.

Insa, nu la fel de discreta s-a dovedit a fi si fiica lui Dan Ioan Sipos, care a dezvaluit cunoscutilor ca masina sa a fost incendiata de persoane necunoscute.

“Masina, un Mercedes ML, era parcata in fata casei tatalui ei, pe Pomiculturii. La un moment dat, dupa miezul noptii, un zgomot i-a trezit pe cei din casa. S-au uitat pe geam si au vazut masina in flacari. Una dintre camerele de supraveghere au surprins un tip mascat, care a spart geamul ML-ului si a aruncat o sticla incendiara. Dauna totala, desigur. Nu s-a vrut la presa, de aceea cazul se cerceteaza cu asigurarea confidentialitatii necesare in astfel de situatii”, ne-a dezvaluit una dintre confidentele fiicei lui Dan Ioan Sipos.

Contactat pentru a confirma sau infirma incidentul, Dan Ioan Sipos a negat ca ar fi vorba despre vreun atac mafiot, de o mana criminala, avansand varianta ca incendiul a fost provocat de un scurt-circuit produs la instalatia electrica. Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile reale in care a luat foc limuzina de pe strada Pomiculturii. (Vlad Enciu)

Leave a Reply