BREAKING NEWS! Guvernul de la Chisinau condus de premierul Maia Sandu a fost demis, in urma unei motiuni de cenzura initiata de Partidul Socialist (PSRM)     Un fost ofiter din IPJ Timis face acuzatii grave la adresa conducerii inspectoratului, reclamand regimul preferential de care ar beneficia interlopul Lucian Boncu in arest     Primarul Nicolae Robu a anuntat ca va angaja o firma de securitate specializata pentru pazei scolilor si a altor obiective de interes public din Timisoara     Pompierii de la ISU Banat au intervenit, marti dimineata, pentru salvarea din apele canalului Bega a unei persoane de sex feminin, in varsta de 82 de ani    Politia Locala Timisoara atrage atentia ca au crescut amenzile pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu handicap: intre 1.000 si 2.000 de lei si ridicarea autovehiculului    Pretul apartamentelor din Timisoara a crescut, in luna octombrie, cu aproape 1 la suta, de la 1.250 euro la 1.260 de euro pe metru patrat util

Atac mafiot sau incendiu spontan? Un Mercedes apartinand fiicei lui Dan Ioan Sipos, fostul presedinte al CJ Timis, a luat foc in parcare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Dan Ioan Sipos, a solicitat interventia de urgenta a pompierilor de la ISU Banat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost socat sa vada ca limuzina fiicei sale, care era parcata in fata vilei familiei, pe strada Pomiculturii, arde ca o torta.

In tendinta de a-si proteja imaginea publica si a tine acest incident departe de speculatiile carcotasilor, fostul baron al Timisului din perioada 2000 – 2004 a solicitat anchetatorilor sa nu mediatizeze cazul, ceea ce s-a si intamplat.

Insa, nu la fel de discreta s-a dovedit a fi si fiica lui Dan Ioan Sipos, care a dezvaluit cunoscutilor ca masina sa a fost incendiata de persoane necunoscute.

“Masina, un Mercedes ML, era parcata in fata casei tatalui ei, pe Pomiculturii. La un moment dat, dupa miezul noptii, un zgomot i-a trezit pe cei din casa. S-au uitat pe geam si au vazut masina in flacari. Una dintre camerele de supraveghere au surprins un tip mascat, care a spart geamul ML-ului si a aruncat o sticla incendiara. Dauna totala, desigur. Nu s-a vrut la presa, de aceea cazul se cerceteaza cu asigurarea confidentialitatii necesare in astfel de situatii”, ne-a dezvaluit una dintre confidentele fiicei lui Dan Ioan Sipos.

Contactat pentru a confirma sau infirma incidentul, Dan Ioan Sipos a negat ca ar fi vorba despre vreun atac mafiot, de o mana criminala, avansand varianta ca incendiul a fost provocat de un scurt-circuit produs la instalatia electrica. Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile reale in care a luat foc limuzina de pe strada Pomiculturii. (Vlad Enciu)

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.