BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Atac mafiot sau incendiu spontan? Un Mercedes apartinand fiicei lui Dan Ioan Sipos, fostul presedinte al CJ Timis, a luat foc in parcare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Dan Ioan Sipos, a solicitat interventia de urgenta a pompierilor de la ISU Banat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost socat sa vada ca limuzina fiicei sale, care era parcata in fata vilei familiei, pe strada Pomiculturii, arde ca o torta.

In tendinta de a-si proteja imaginea publica si a tine acest incident departe de speculatiile carcotasilor, fostul baron al Timisului din perioada 2000 – 2004 a solicitat anchetatorilor sa nu mediatizeze cazul, ceea ce s-a si intamplat.

Insa, nu la fel de discreta s-a dovedit a fi si fiica lui Dan Ioan Sipos, care a dezvaluit cunoscutilor ca masina sa a fost incendiata de persoane necunoscute.

“Masina, un Mercedes ML, era parcata in fata casei tatalui ei, pe Pomiculturii. La un moment dat, dupa miezul noptii, un zgomot i-a trezit pe cei din casa. S-au uitat pe geam si au vazut masina in flacari. Una dintre camerele de supraveghere au surprins un tip mascat, care a spart geamul ML-ului si a aruncat o sticla incendiara. Dauna totala, desigur. Nu s-a vrut la presa, de aceea cazul se cerceteaza cu asigurarea confidentialitatii necesare in astfel de situatii”, ne-a dezvaluit una dintre confidentele fiicei lui Dan Ioan Sipos.

Contactat pentru a confirma sau infirma incidentul, Dan Ioan Sipos a negat ca ar fi vorba despre vreun atac mafiot, de o mana criminala, avansand varianta ca incendiul a fost provocat de un scurt-circuit produs la instalatia electrica. Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile reale in care a luat foc limuzina de pe strada Pomiculturii. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: