BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Pietarii din Timisoara, obligati sa-si plateasca datoriile istorice catre bugetul local. “Am recuperat peste 51.000 de euro, nu este vorba despre niciun interlop!”, spune directorul Ionut Nasleu

Abia instalat la conducerea SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, fostul consilier pe probleme de paza si protectie al primarului Nicolae Robu, si-a facut planul la incasari pe tot anul in curs.

Acesta nu a mai tolerat datoriile istorice ale comerciantilor si le-a dat ultimatum sa vina cu banii sau isi vor pierde locurile la mesele din piete. Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe notificari, ca s-a facut coada la casieria SC Piete SA Timisoara.

“Am recuperat datorii de peste 51.000 de euro, care aveau o vechime de peste un an. Urmeaza sa mai incasam datorii de 133.000 de lei, dar unii sunt plecati, cu altii nu am reusit sa iau legatura sau au spatiile inchiriate.

Nu se mai face niciun rabat pentru recuperarea datoriilor. Cum au fost convinsi sa plateasca? Au fost mai multe etape. Intai, am avut discutii verbale, apoi le-am trimis notificari.

Au vazut ca nu e de glumit si au inceput sa plateasca. Nu e vorba despre niciun interlop, cum s-a speculat in presa, dar probabil ca da bine sa fiu asociat pe interlopii tot timpul. Este vorba despre o noua conducere si un nou stil de lucru cu comerciantii din piete”, ne-a declarat Ionut Nasleu. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: