BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Pietarii din Timisoara, obligati sa-si plateasca datoriile istorice catre bugetul local. “Am recuperat peste 51.000 de euro, nu este vorba despre niciun interlop!”, spune directorul Ionut Nasleu

Abia instalat la conducerea SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, fostul consilier pe probleme de paza si protectie al primarului Nicolae Robu, si-a facut planul la incasari pe tot anul in curs.

Acesta nu a mai tolerat datoriile istorice ale comerciantilor si le-a dat ultimatum sa vina cu banii sau isi vor pierde locurile la mesele din piete. Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe notificari, ca s-a facut coada la casieria SC Piete SA Timisoara.

“Am recuperat datorii de peste 51.000 de euro, care aveau o vechime de peste un an. Urmeaza sa mai incasam datorii de 133.000 de lei, dar unii sunt plecati, cu altii nu am reusit sa iau legatura sau au spatiile inchiriate.

Nu se mai face niciun rabat pentru recuperarea datoriilor. Cum au fost convinsi sa plateasca? Au fost mai multe etape. Intai, am avut discutii verbale, apoi le-am trimis notificari.

Au vazut ca nu e de glumit si au inceput sa plateasca. Nu e vorba despre niciun interlop, cum s-a speculat in presa, dar probabil ca da bine sa fiu asociat pe interlopii tot timpul. Este vorba despre o noua conducere si un nou stil de lucru cu comerciantii din piete”, ne-a declarat Ionut Nasleu. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: