Pietarii din Timisoara, obligati sa-si plateasca datoriile istorice catre bugetul local. “Am recuperat peste 51.000 de euro, nu este vorba despre niciun interlop!”, spune directorul Ionut Nasleu

Abia instalat la conducerea SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, fostul consilier pe probleme de paza si protectie al primarului Nicolae Robu, si-a facut planul la incasari pe tot anul in curs.


Acesta nu a mai tolerat datoriile istorice ale comerciantilor si le-a dat ultimatum sa vina cu banii sau isi vor pierde locurile la mesele din piete. Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe notificari, ca s-a facut coada la casieria SC Piete SA Timisoara.

“Am recuperat datorii de peste 51.000 de euro, care aveau o vechime de peste un an. Urmeaza sa mai incasam datorii de 133.000 de lei, dar unii sunt plecati, cu altii nu am reusit sa iau legatura sau au spatiile inchiriate.

Nu se mai face niciun rabat pentru recuperarea datoriilor. Cum au fost convinsi sa plateasca? Au fost mai multe etape. Intai, am avut discutii verbale, apoi le-am trimis notificari.

Au vazut ca nu e de glumit si au inceput sa plateasca. Nu e vorba despre niciun interlop, cum s-a speculat in presa, dar probabil ca da bine sa fiu asociat pe interlopii tot timpul. Este vorba despre o noua conducere si un nou stil de lucru cu comerciantii din piete”, ne-a declarat Ionut Nasleu. (G.I.)

Leave a Reply