BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Nunta tiganeasca la Venetia! Bastanii din Lugoj au defilat prin Piata San Marco “impodobiti” cu zeci de kilograme de aur, la nunta opulenta a nepotului bulibasei Ioan Bot

Toata clanurile tiganilor bogati din Banat si de pe unde s-au mai raspandit prin Europa au fost invitate sa petreaca, in data de 22 mai, la nunta nepotului bulibasei din Lugoj, Loris, fiului bastanului Iulian Bot, zis si Viscol, care a luat-o de sotie pe Alesia, o piranda care abia a implinit varsta majoratului.

Si pentru ca in Romania are probleme cu legea, dupa ce l-a mituit pe fostul sef al IPJ Timis, dar si pentru a nu mai bloca circulatia din Lugoj cu masini de fite si care alegorice, Iulian Bot a decis sa mute petrecerea in Italia, intr-unul dintre cele mai rafinate restaurante din Venetia.

Pana sa ajunga la sala festiva, oaspetii au fost invitati la un mic party intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras, dupa care bairamul a fost mutat pe doua vaporase.

“Masinile vor fi parcate in portul Tronchetto Venetia. La orele 13 va fi plecarea cu barcile spre Piazza San Marco. De la 15,30 vom fi imbarcati intr-un iacht si ne vom bucura plimbandu-ne in jurul Veneziei pana la orele 19. De la 19,30 vom fi in sala sa ne petrecem impreuna pana dimineata”, a fost programul stabilit de tata-socru pentru sutele de invitati.

Alaiul opulent al tiganilor din Romania a starnit curiozitatea italienilor, dar mai ales a turistilor, care au intrebat daca a inceput celebrul carnaval de la Venetia si au fotografiat tinutele de mii de euro ale mirilor, dar si zecile de kilograme de aur din bijuteriile masive purtate de nuntasi.

Dupa plimbarea pe Canal Grande, unul dintre coridoarele navale majore ale orasului, nuntasii au fost poftiti la restaurant, unde si-au comandat dedicatii de zeci de mii de euro si s-au distrat pana dimineata pe muzica manelistilor Florin Salam si Nicolae Guta. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: