Traian Basescu: PMP a trecut pragul, dar estimez ca dupa colectarea voturilor din diaspora poate vom depasi UDMR si Pro Romania

Traian Basescu a anuntat ca PMP a trecut pragul electoral, iar numaratoarea voturilor din strainatate poate duce partidul popularilor la un scor peste UDMR si Pro Romania.


Pentru partidele mici, participarea la vot de astazi a fost un test incredibil. Va dau un exemplu: PMP miza pe un bazin de 350-400 de mii de votanti, care era o parte din ei ai mei, o parte din ei ai PMP. Iar acest bazin ne asigura o trecere a pragului la o participare 32-34%, chiar 31-34%.

S-a ajuns la aproape 50%, deci pentru PMP este un succes extraordinar, ceva s-a intamplat in campanie si a crescut bazinul de suporteri ai PMP de la 350-400 la 600.000 de votanti, ceea ce este extraordinar si in mod cert si dupa numaratoarea voturilor vom trece pragul, dar estimez ca urmarea colectarii voturilor din diaspora, poate probabil vom depasi UDMR si Pro Romania. PMP a trecut pragul, nu mai are problema asta”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea TV. (Mara Ion)

Leave a Reply