Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara, echipaje mixte cu vamesii pentru combaterea comertului cu produse de contrabanda din piete

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timisoara si Directia Regionala Vamala Timisoara au desfasurat, miercuri, 29 mai a.c., o noua actiune in pietele din vestul tarii, in scopul combaterii comertului cu produse de contrabanda.


“Pe timpul actiunii, care s-a desfasurat in zona pietei “Fortuna” din municipiul Arad, au fost depistate doua persoane care comercializau, in mod ambulant, pachete cu tigari de diferite marci, despre care există suspiciunea ca provin din activitati de contrabanda”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timisoara.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate, acestea fiind doua femei cu domiciliul in orasul Pecica, respectiv municipiul Arad. Asupra acestora au fost gasite 198 pachete cu tigari timbrate necorespunzator.

Produsele oferite spre comercializare ilicita au fost ridicate si predate Directiei Regionale Vamale Timisoara, in vederea luarii masurilor ce se impun, iar fata de cele doua persoane vor fi demarate procedurile legale pentru tragerea la raspundere. (V.E.)

Leave a Reply