Masina de politie facuta praf si doi agenti raniti, in urma unui teribil accident de circulatie produs pe o sosea din Caras-Severin

Doi agenti de politie au fost raniti grav si o autospeciala a IPJ Caras-Severin a fost facuta praf, astazi, dupa orele pranzului, in urma unui teribil accident de circulatie.


O autospeciala de politie, aflata in misiune si circuland cu mare viteza, s-a lovit frontal de un autocamion care transporta marmura de Ruschita.

In urma impactului deosebit de violent, ambii politisti au fost raniti, iar pentru una dintre victimele aflate in masina politiei, in varsta de 29 de ani, s-a solicitat elicopterul SMURD. In cele din urma, ambii politisti au ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes, fiind stabili hemodinamic.

Deocamdata, investigatiile medicale continua si pentru moment nu se impune transferul tinerei cu elicopterul SMURD, la o alta unitate medicala.

“Accidentul a avut loc la ora 12.25, pe DN 68, pe raza localității Voislova, la intersectia DN 68 cu DJ 684. Autocamionul se deplasa pe DJ 684, a virat pentru a se inscrie pe DN 68”, a confirmat comisarul sef Dinu Nicorici, seful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Caras-Severin. Ancheta politiei urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. (V.E.)

Leave a Reply