ALERTA! Un politist din Timis a fost impuscat mortal de un individ extrem de periculos. Pistolarul Marcel Ionel Lepa este din Lugoj si inca nu a fost prins, in ciuda mobilizarii generale decretate de conducerea IPJ

Politistii din Timis sunt in alerta maxima specifica Navodului si au instalat filtre pe majoritatea soselelor din judet, dupa ce un coleg de-al lor a fost ucis in misiune.


Agentul sef principal Amariei Cristian (foto 1), 43 de ani, de la Politia Recas, a fost impuscat mortal de un infractor dat in urmarire internationala pentru talharie, in momentul in care intentiona sa-l retina si sa-l incatuseze.

Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a produs in timpul unei misiuni organizate in vederea capturarii urmaritului Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani, din Lugoj. Acesta a fost identificat intr-o masina aflata in trafic, in care mai se gaseau patru cetateni sarbi.

Politistul se intr-un filtru rutier pentru oprirea autovehiculului semnalat si, intrucat acesta nu a oprit la semnalele agentilor, oamenii legii au pornit in urmarirea masinii suspecte, nu inainte de a chema ajutoare.

La un moment dat, urmaritul a abandonat masina si a intrat intr-o curte, iar insotitorii sai au abandonat masina data in consemn si din acel loc au continuat deplasarea cu un alt autovehicul.

Agentul Amariei Cristian a intrat prin spatele casei, unde s-a trezit fata in fata cu suspectul, care l-a impuscat in zona pieptului si a gatului.

Imediat, ucigasul a intrat intr-o alta curte, i-a amenintat pe proprietari cu arma si a luat masina acestora. In timp ce incerca sa fuga a fost observat de un politist care a tras asupra masinii, reusind sa il raneasca la umar. Fugarul a iesit din masina si s-a pierdut pe stradute.

In ciuda eforturilor medicilor sositi urgent la fata locului, politistul ranit a murit la locul incidentului. Potrivit Politiei Romane, din 25.04.2018, criminalul Ionel Marcel Lepa are emis pe numele sau un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Lugoj.

El este condamnat la 4 ani, opt luni si 1486 zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie, insa  se sustrage executarii pedepsei. Individul  are 1,85 metri inaltime, frunte lata, nasul drept, ochi caprui, gura mica, barbie ascutita, ten deschis, par saten, sprancene arcuite si o corpolenta atletica.

Cei care il vad sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112 si sa pastreze distanta, suspectul fiind inarmat si foarte periculos. (G.I.)

4 thoughts on “ALERTA! Un politist din Timis a fost impuscat mortal de un individ extrem de periculos. Pistolarul Marcel Ionel Lepa este din Lugoj si inca nu a fost prins, in ciuda mobilizarii generale decretate de conducerea IPJ

  1. Eu zic sa îl trimită pe Drăguța cu Iacobescu cu șefii actuali ai ipj care sa facă echipa cu Bolbos, Munteanu și alți,, polițiști,, care au ajuns sa dea dispoziții și sa-i trimită în misiuni, fără nicio responsabilitate sau asumare a modulul de organizare și consolidare a statutului politistului
    pe adevărații polițiști muncitori și loiali meseriei, fără sa fi cunoscut vreodată ce înseamnă în realitate munca de politie. Cum frate, o mierlesc de fiecare data aia care sunt dedicați iar oportuniștii sunt scuzați de fiecare dată, ca oricum nu ținea de ei cu dotarea, instruirea și tot ceea ce ar face sa fie întărită autoritatea și descurajat interlopul… Dumnezeu să-l odihnească și să-i aline pe cei rămași sa asiste alături de cei care ii vor aduce o coroana condescendenta și vor cuvânta ipocrit la căpătâiul eroului nostru de azi… Ca mâine o luam de la același capăt….putred, ca și cum soarta ar fi singura necunoscuta din ecuație.
    Dar nu e.. De vina e toată atitudinea de pana acum a ignorantilor din vârf. Pentru ca și dacă ar fi sa acceptam cu indulgenta ca soarta e ceea care s-a interpus intre infractor și viata polițistului, cum pot privi acum în ochi celor care ii așteaptă acasă pe cei aflați în căutarea criminalului, șefii care nu au consumat un teanc de pixuri și hârtie pana sa nu-i fi convins pe cei pe care arunca acum vina, spre București, ca nu pot sa ii trimiți acum pe toți polițiștii disponibili sa prindă un criminal înarmat fără veste antiglont sau alte asemenea dotări minime, de bun simt… Să-l trimita pe Liviu de la măcelărie, ca tot e mândria și exemplul politistului merituos și devotat. Nu știți voi ignorantilor ce e în sufletul soților, copiilor, părinților celor trimisi acum cu pieptul la fel de gol sa îl prindă pe criminal…

  2. Iacobescu și Drăguța îl vor prinde, ma gândesc ca interlopii cu care au stat la masa și le-au cantat La mulți ani, le vor da informatia unde se ascunde criminalul.

  3. Sa meargă bucătarul si soferul inspectorului sef sa il prinda, is polițiști de excepție cu salarii de merit.

  4. În 2017 după ce a fost omorât colegul din Suceava doamna ministru Carmen Dan promitea întărirea autorității polițistului. În 2018 la birou am primit o vestă xxxl la 8 persoane şi am avut o singură şedință de tragere tot anul în care am tras DOUĂ cartuşe de om…

Leave a Reply