BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Seful Politiei Romane isi felicita colegii care l-au prins pe criminalul din Timis, dar este posibil sa culeaga roadele acestui succes. “Cred ca se stia unde este, insa trebuia capturat sub coordonarea sefului cel mare!”

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, marti dimineata, la Recas, dupa capturarea criminalului care a impuscat mortal un politist, ca reusita operatiunii se datoreaza “colegilor” care au participat la misiune.

„Am desfasurat mai multe activitati complexe. Este meritul colegilor, e important ca l-am prins pe criminal. Se efectueaza cercetari la fata locului si colegii mei va vor da toate detaliile. Nu a opus rezistenta. Avea pistolul si avea si gloante.

Avea pistolul la brau si avea si borseta langa el. Discutam de modul de organizare al actiunii defectuos, deci eu ma refer strict la organizarea misiunii, nu a interventiei, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obtinut si ii felicit.

Dupa cercetarea la fata locului veti primi toate detaliile”, a declarat presei Ioan Buda, dupa capturarea lui Ionel Marcel Lepa, scrie mediafax.ro.

Ioan Buda a ajuns, luni noapte, in judetul Timis, pentru a coordona  operatiunea de capturare a barbatului care, duminica, a impuscat mortal un politist. In ciuda acestor felicitari si a atribuirii meritului prinderii unui infractor ranit celor 400 de urmaritori, exista voci in randul politistilor ca seful Politiei Romane va fi cel care va culege roadele acestei actiuni.

“Cred ca se stia de aseara unde este. Buda a venit la sigur. Trebuia capturat sub coordonarea sefului cel mare, care, probabil, mai vrea o stea”, ne-a transmis, confidential, un politist care nu a facut parte din trupele de asalt din teren. (V.E.)

One Response to Seful Politiei Romane isi felicita colegii care l-au prins pe criminalul din Timis, dar este posibil sa culeaga roadele acestui succes. “Cred ca se stia unde este, insa trebuia capturat sub coordonarea sefului cel mare!”

  1. Sasa dixit says:

    Așteptăm demisia lui Petecel, Drăguța și Iacobescu ptr modul în care au coordonat….
    P. S. DEMISIA de onoare! Sunteți o rușine pentru politisti

Leave a Reply

%d bloggers like this: