Speculatiile lui Coarna! Pistolul cu care a fost impuscat politistul din Timis nu este un Glock modern, ci cu o arma veche de provenienta sarbeasca, posibil din arsenalul lui Arkan

Liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna, omniprezent, in ultimele 48 de ore, pe la posturile de televiziune si prin gazete, a transmis si informatii inexacte, in incercarea de a transforma tragedia din Timis intr-un ultim argument privind slaba dotare a politistilor din Romania si de a cere, din nou, demisia ministrului Carmen Dan.


“Nu au gresit absolut deloc pentru ca stiu foarte bine ce s-a intamplat acolo, erau in verificarea unor informatii. Suspectul avea o arma moderna, mult mai buna decat a celor de la formatiunea de Politie Rutiera din zona respectiva.

Fac precizarea ca el a fost impuscat cu un pistol Glock si e vorba de cei din structurile de politie judiciara, care au in dotare un acest tip de armament. Ministrul trebuia sa finanteze sistemul.

Politisti nu aveau informatii ca suspectul era inarmat, ca sa fie foarte clar. Politistii, la momentul la care verificau aceasta investigatie nu aveau aceasta informatie ca infractorul avea in dotare un pistol”, a declarat, foarte sigur pe sine, liderul national al politistilor.

Doar ca realitatea pare sa-l contrazica: criminalul Marcel Ionel Lepa a folosit o arma de fabricatie sarbeasca, posibil Zastava, calibrul 7,66. “Nu stiu ce model e arma asta. E foarte veche! O fi de la Raznatovici sau Arkan”, a specula un politist de la Arme si Munitii.

Sa mai spunem ca, la perchezitii, asupra ucigasului au fost gasite mai multe obiecte, printre care pistolul, mai multe carduri telefonice, cheile masinii si un stick de memorie… (V.E.)

Leave a Reply