BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Trei avocati din Timis, in structurile de conducere ale avocaturii din Romania! Decanul Sergiu Stanila, in Comisia Permanenta a UNBR

Congresul Avocatilor care a avut loc in perioada 6-7 iunie, la Bucuresti, a consacrat ascensiunea reprezentantilor Baroului Timis in cadrul structurilor de conducere ale avocaturii din Romania.

Astfel, doi avocati din Timis au fost validati pentru a face parte din Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Este vorba despre Anton Iuhasz si Calin Bot, ambii membri ai Consiliului Baroului Timis, la care se adauga decanul Baroului Timis, Sergiu Stanila, membru de drept al consiliului.

Totodata, in sedinta de constituire a Consilului UNBR pentru mandatul 2019 – 2023, avocatii romani si-au ales si noua conducere executiva, din care face parte si un reprezentant al Baroului Timis.

Dupa o perioada in care a luat atitudine publica in chestiuni care privesc profesia de avocat, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis, a fost ales in Comisia Permanenta a UNBR, organ executiv din care fac parte 5 reprezentanti ai Baroului Bucuresti si 10 reprezentanti ai barourilor din tara.

Pana la acest congres, Timisul era reprezentat de fostul decan, Lazar Gruneantu, care a decis sa nu mai candideze.

Astfel, noua conducere a UNBR este urmatoarea: Traian Briciu, presedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Ion Dragne, vicepresedinte, decanul Baroului Bucuresti, Mihai Baco, vicepresedinte, decanul Baroului Alba, Ion Turculeanu, vicepresedinte, avocat in Baroul Dolj, Daniel Fenechiu, vicepresedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Marius Sebastian Striblea, vicepresedinte, avocat in Baroul Iasi, Emanuela Antonescu, decanul Baroului Prahova, Cristian Domocos, prodecanul Baroului Bihor, Gheorghe Florea, avocat in Baroul Bucuresti, Cristina Gheorghe, avocat in Baroul Brasov, Bogdan Ilea, decanul Baroului Salaj, Aurelian Antonio Iordan, prodecanul Baroului Braila, Floriana Marin-Vladulescu, prodecan Baroul Valcea, Dan Oancea, avocat in Baroul Bucuresti, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: