BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Trei avocati din Timis, in structurile de conducere ale avocaturii din Romania! Decanul Sergiu Stanila, in Comisia Permanenta a UNBR

Congresul Avocatilor care a avut loc in perioada 6-7 iunie, la Bucuresti, a consacrat ascensiunea reprezentantilor Baroului Timis in cadrul structurilor de conducere ale avocaturii din Romania.

Astfel, doi avocati din Timis au fost validati pentru a face parte din Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Este vorba despre Anton Iuhasz si Calin Bot, ambii membri ai Consiliului Baroului Timis, la care se adauga decanul Baroului Timis, Sergiu Stanila, membru de drept al consiliului.

Totodata, in sedinta de constituire a Consilului UNBR pentru mandatul 2019 – 2023, avocatii romani si-au ales si noua conducere executiva, din care face parte si un reprezentant al Baroului Timis.

Dupa o perioada in care a luat atitudine publica in chestiuni care privesc profesia de avocat, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis, a fost ales in Comisia Permanenta a UNBR, organ executiv din care fac parte 5 reprezentanti ai Baroului Bucuresti si 10 reprezentanti ai barourilor din tara.

Pana la acest congres, Timisul era reprezentat de fostul decan, Lazar Gruneantu, care a decis sa nu mai candideze.

Astfel, noua conducere a UNBR este urmatoarea: Traian Briciu, presedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Ion Dragne, vicepresedinte, decanul Baroului Bucuresti, Mihai Baco, vicepresedinte, decanul Baroului Alba, Ion Turculeanu, vicepresedinte, avocat in Baroul Dolj, Daniel Fenechiu, vicepresedinte, avocat in Baroul Bucuresti, Marius Sebastian Striblea, vicepresedinte, avocat in Baroul Iasi, Emanuela Antonescu, decanul Baroului Prahova, Cristian Domocos, prodecanul Baroului Bihor, Gheorghe Florea, avocat in Baroul Bucuresti, Cristina Gheorghe, avocat in Baroul Brasov, Bogdan Ilea, decanul Baroului Salaj, Aurelian Antonio Iordan, prodecanul Baroului Braila, Floriana Marin-Vladulescu, prodecan Baroul Valcea, Dan Oancea, avocat in Baroul Bucuresti, Sergiu Stanila, decanul Baroului Timis. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: