BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Primaria Timisoara a inceput demolarea unei vile construite ilegal in curtea cladirii de patrimoniu Palatul cu Ancora, din cartierul Iosefin     In ciuda saraciei bugetare invocate de primarul Nicolae Robu, care a dus la taierea unor finantari, printre care si catre rugile din cartiere, Timisoara va vira in contul fantomaticei Aliante a Vestului suma de 150.000 de euro/anual    Ilie Nastase a anuntat ca, dupa rezultatul rusinos obtinut de ”partidul generalilor” la europarlamentare, se retrage definitiv din politica    Seful Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan, a fost eliberat din functie si isi preia mandatul de judecator al CCR, propus de PSD    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

Camera de Comert din Timisoara a inceput instruirea unei noi generatii de experti in domeniul achizitiilor publice (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a gazduit, astazi, prima intalnire a persoanelor care s-au inscris la cursul de Expert Achizitii Publice (Cod COR 214946) cu formatorul Daniela Goia.

Acest curs se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice in calitate de ofertanti, iar trainerul va pune accentul atat pe dobandirea cunostintelor teoretice, cat si pe dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

“Vor avea loc aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica si familiarizarea cu aplicatia S.I.C.A.P. Se va urmari internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru o mai buna intelegere si aplicare. Cursul de utilizare S.I.C.A.P. pentru ofertanti ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice, prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in SEAP”, ne-a comunicat Rodica Olinic, consilierul de Relatii Publice a CCIAT.

Potrivit noilor prevederi in domeniu, compartimentele de achizitii publice din cadrul institutiilor de stat urmeaza sa fie formate din cel putin 3 persoane, din care doua treimi trebuie sa aiba studii superioare si specializari in domeniul achizitiilor.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.), iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Certificatele, impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobandite, au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piata muncii din Romania, conform O.G. nr. 129/2000.

Perioada de desfasurare este 10 – 25 iunie, la Centrul Regional de Afaceri. Taxa de participare este 1000 lei/pers.Certificatele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvire. (M.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: