ALERTA! Scafandri din Timis si Arad cauta un copil in varsta de 8 ani, care a disparut in apa unui lac din localitatea Lunga. UPDATE! Copilul a fost gasit dupa 2 ore, dar medicii nu au mai reusit sa-l salveze

Pompierii de la ISU Timis au fost alertati de membrii unei familii din comuna Comlosul Mare, care, disperati, au solicitat ajutor pentru gasirea fiului lor in varsta de 8 ani, disparut in apele unui lac din localitatea de frontiera Lunga.


Baiatul a plecat la scaldat impreuna cu alti copii, a intrat in apa si nu a mai iesit la mal. Cele mai negre ganduri ale familiei se indreapta catre ipoteza tragica, de neluat in calcul, ca fiul lor s-ar fi inecat…

“La locul interventiei s-au deplasat 2 ofiteri, 22 de subofiteri, 3 autospeciale de serviciu, 2 autospeciale de interventie, o autospeciala scafandri, un microbuz, 5 barci, 5 baloane de iluminat, plus 5 generatoare de curent”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

La cautari participa si 2 scafandri din cadrul ISU Arad. Pana la aceasta ora, copilul inca nu a fost gasit. (V.E.)

UPDATE! La ora 22,17, copilul a fost gasit de scafandri. A fost predat inconstient unui echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Timis, care efectueaza manevre de resuscitare. 

UPDATE 2! La ora 23,15 a fost declarat decesul.

 

 

Leave a Reply