BREAKING NEWS! Klaus Iohannis si Viorica Dancila, in turul II al alegerilor prezidentiale din Romania    Incendiu intr-un bloc de nefamilisti de pe strada Babadag, din Timisoara, duminica seara, in urma caruia au fost evacuate 41 de persoane    Milionarul Ovidiu Tender a fost liberat conditionat din Penitenciarul Tg. Jiu, dupa ce a executat 4 ani si jumatate de inchisoare, dintr-un total de 12 ani si sapte luni     Rezultate oficiale finale in Timis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Iohannis – 43,82 %, Barna – 20,96 %, Dancila – 13.94 %     Marius Vecerdea, finul sotilor Johannis, candidat la sefia Federatiei Romane de Tenis, il ataca pe Ion Tiriac si vorbeste despre "actiunile gen comunist totalitarist in forta ale mustaciosului octogenar miliardar"    Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Ministerul Mediului lucreaza la formula pentru noua taxa de poluare pentru romani, care se va percepe in functie de vechimea masinii

Vinurile Aramic de pe Dealul Silagiului, medaliate cu aur la International Wine Contest Bucharest – VINARIUM! Juriul a degustat peste 1000 de vinuri, din 15 tari

Crama Aramic, de pe Dealurile Silagiului, din Timis, a participat cu succes la cea de-a XVI-a editie a International Wine Contest Bucharest – VINARIUM.

Organizat sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (ONIV) si a VINOFED, Federatia Marilor Concursuri Internationale de Vin, impreuna cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), IWCB VINARIUM 2019 a marcat jurizarea a aproximativ 1.000 de vinuri, punctarea acestora fiind facuta de un juriu international din 15 tari.

Astfel, corpul international de jurati a fost format din specialisti cu experienta, avand grade inalte de calificare – WSET, degustatori autorizati ADAR, Master of Wine, doctori in enologie.

Crama Aramic a cucerit 2 medalii de aur pentru Aramic Feteasca Alba 2018 si Aramic Rosu de Silagi 2017. (I.P.)

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.