BREAKING NEWS! Directoarea Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara, Olimpia Cirimpei, schimbata din functie, in urma unor acuzatii cu tenta penala cercetate si de Corpul de control al Ministrului Educatiei    Covaci Roberto, 25 de ani, tigan cu domiciliul in Germania, a fost retinut de politistii din Timisoara, fiind suspectat ca a incendiat un imobil din Piata Traian    Politistii locali din Timisoara sunt antrenati de maestrul Hazan Koby, fost politist in Israel, in tehnicile de interventie si autoaparare     Asociatia Pro Infrastructura cere deschiderea circulatiei pe Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, unde s-au descoperit lucrari neconforme, iar ministrul a decis sa acorde un termen de 10 zile pentru repararea disfunctionalitatilor    Lica Dolga, bateristul trupei Bega Blues Band a murit, ieri, la varsta de 64 de ani, din cauza unui cancer la pancreas     Judetele Cluj, Timis si Ilfov, in topul puterii de cumparare din Romania, la polul opus fiind Botosani, Vaslui, Calarasi si Giurgiu

SIA VEST. Camera de Comert din Timisoara prezinta primele firme infiintate in cadrul proiectului suport pentru initiative antreprenoriale (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale, prezinta firmele infiintate in cadrul acestui proiect.

Se apropie de etapa finala a procesului de infiintare a celor 25 de start up-uri ale caror planuri de afaceri au fost selectate spre finantare. Dintre primele firme care au semnat contractul de subventie se numara urmatoarele:

DOLABI WOOD FACTORY SRL (COD CAEN: 3109). Productie de mobilier de lemn, cu precadere a mobilierului la comanda, unicat, personalizat.

CONSONANCE STUDIO SRL (COD CAEN: 5920). Studio de inregistrari audio si editare muzicala

FOTO COLORATA SRL (COD CAEN: 7420). Activitati fotografice

LOWBYTE SOFTWARE SRL (COD CAEN: 6201). Realizare software pentru planificarea si/sau proiectarea de sisteme de calculatoare, incluzand sisteme software si implementarea acestora, inclusiv analiza unor sisteme deja existente, servicii bazate pe sisteme multimedia.

CAMERA PICTURES 2019 SRL (COD CAEN: 5911). Servicii de productie cinematografica, video si programe de televiziune pentru societati comerciale si/sau televiziuni din mediul online.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. si se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban si care au domiciliul in unul din cele patru judetete ale Regiunii Vest. 

Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratica pentru 44 de persoane in vederea dezvoltarii resursei umane, activitati de mentorat pentru 44 de persoane, crearea si sprijinirea in vederea dezvoltarii a 44 de noi afaceri in Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de munca.

Finantarea este NERAMBURSABILA in proportie de 100%! Valoarea finantarii este de 6.420.240,78 lei! (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: