BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!    O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Meteorologii avertizeaza ca, pana duminica seara, la ora 23, ca vremea va fi caniculara in regiunile vestice si sudice, indicele temperatura - umezeala urmand sa depaseasca pragul critic

SIA VEST. Camera de Comert din Timisoara prezinta primele firme infiintate in cadrul proiectului suport pentru initiative antreprenoriale (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale, prezinta firmele infiintate in cadrul acestui proiect.

Se apropie de etapa finala a procesului de infiintare a celor 25 de start up-uri ale caror planuri de afaceri au fost selectate spre finantare. Dintre primele firme care au semnat contractul de subventie se numara urmatoarele:

DOLABI WOOD FACTORY SRL (COD CAEN: 3109). Productie de mobilier de lemn, cu precadere a mobilierului la comanda, unicat, personalizat.

CONSONANCE STUDIO SRL (COD CAEN: 5920). Studio de inregistrari audio si editare muzicala

FOTO COLORATA SRL (COD CAEN: 7420). Activitati fotografice

LOWBYTE SOFTWARE SRL (COD CAEN: 6201). Realizare software pentru planificarea si/sau proiectarea de sisteme de calculatoare, incluzand sisteme software si implementarea acestora, inclusiv analiza unor sisteme deja existente, servicii bazate pe sisteme multimedia.

CAMERA PICTURES 2019 SRL (COD CAEN: 5911). Servicii de productie cinematografica, video si programe de televiziune pentru societati comerciale si/sau televiziuni din mediul online.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. si se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban si care au domiciliul in unul din cele patru judetete ale Regiunii Vest. 

Proiectul vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratica pentru 44 de persoane in vederea dezvoltarii resursei umane, activitati de mentorat pentru 44 de persoane, crearea si sprijinirea in vederea dezvoltarii a 44 de noi afaceri in Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de munca.

Finantarea este NERAMBURSABILA in proportie de 100%! Valoarea finantarii este de 6.420.240,78 lei! (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: