BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

INCIDENT! Decolarea cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara a fost amanata 4 ore, intrucat “din cabina pilotului a fost furata o piesa”

Un incident tipic romanesc a provocat cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara o intarzire de 4 ore, pana ce conducerea companiei irlandeze a decis ca aeronava care ar fi trebuit sa decoleze sa ramana la sol si sa fie inlocuinta cu un alt aparat de zbor.

Motivul halucinant invocat de reprezentantii companiei a fost legat de disparitia unei piese din cabina pilotului, fara de care decolarea ar fi fost imposibila.

„Cursa București-Timisoara de la Ryanair, care trebuia sa decoleze la ora 6,30, a fost amanata. Ni s-a spus ca o piesa din cabina pilotului a fost furata si nu se poate decola. Au spus ca trimit alt avion in jur de ora 10. Nu am mai auzit sa se fure ceva din cabina avionului”, a dezvaluit un pasager.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de o ora ca sa ne anunte”, a adaugat un alt pasager care astepta sa ajunga la Timisoara.

In cele din urma, compania a trimis un alt avion care a decolat la ora 10,30 de pe Aeroportul Otopeni catre Timisoara, dar inca nu a oferit un punct de vedere. Aeronava a aterizat in bune conditii la Timisoara, la ora 11,11. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: