BREAKING NEWS! Caricaturistul Stefan Popa Popa's isi pune "cenusa in cap" in razboiul cu comunitatea oltenilor din Timisoara, dupa valul de proteste in care se cere retragerea mai multor titluri onorifice     Filologul Vasile Popovici il ataca dur pe fostul premier Sorin Grindeanu, pe care-l acuza de tradari in serie     Viceprimarul PNL al orasului Ciacova, Bogdan Horia Lazau, a fost gasit de ANI in stare de incompatibilitate, dupa ce, simultan cu calitatea de edil, a desfasurat activitati de comerciant pe persoana fizica     Presedintele Romaniei a promulgat legea care permite romanilor din diaspora sa voteze pe parcursul a trei zile la alegerile prezidentiale din toamna, respectiv vineri, sambata si duminica     Candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale din toamna acestui an a fost validata, marti, de Comitetul Executiv al PSD     Dan Alexa a demisionat de la FC Astra Giurgiu, dupa scandalul cu impresara Anamaria Prodan, si a anuntat ca se va izola de toata lumea, pentru ca vrea o perioada de liniste

INCIDENT! Decolarea cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara a fost amanata 4 ore, intrucat “din cabina pilotului a fost furata o piesa”

Un incident tipic romanesc a provocat cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara o intarzire de 4 ore, pana ce conducerea companiei irlandeze a decis ca aeronava care ar fi trebuit sa decoleze sa ramana la sol si sa fie inlocuinta cu un alt aparat de zbor.

Motivul halucinant invocat de reprezentantii companiei a fost legat de disparitia unei piese din cabina pilotului, fara de care decolarea ar fi fost imposibila.

„Cursa București-Timisoara de la Ryanair, care trebuia sa decoleze la ora 6,30, a fost amanata. Ni s-a spus ca o piesa din cabina pilotului a fost furata si nu se poate decola. Au spus ca trimit alt avion in jur de ora 10. Nu am mai auzit sa se fure ceva din cabina avionului”, a dezvaluit un pasager.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de o ora ca sa ne anunte”, a adaugat un alt pasager care astepta sa ajunga la Timisoara.

In cele din urma, compania a trimis un alt avion care a decolat la ora 10,30 de pe Aeroportul Otopeni catre Timisoara, dar inca nu a oferit un punct de vedere. Aeronava a aterizat in bune conditii la Timisoara, la ora 11,11. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: