BREAKING NEWS! Medicul timisorean Radu Blagoe, acuzat ca si-a batut violent propriul fiu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Seful Serviciului de Ambulanta Judetean Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat si santajat fosta iubita, pentru a relua relatia cu el, retinut de procurorii DIICOT    Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

INCIDENT! Decolarea cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara a fost amanata 4 ore, intrucat “din cabina pilotului a fost furata o piesa”

Un incident tipic romanesc a provocat cursei Ryanair Bucuresti – Timisoara o intarzire de 4 ore, pana ce conducerea companiei irlandeze a decis ca aeronava care ar fi trebuit sa decoleze sa ramana la sol si sa fie inlocuinta cu un alt aparat de zbor.

Motivul halucinant invocat de reprezentantii companiei a fost legat de disparitia unei piese din cabina pilotului, fara de care decolarea ar fi fost imposibila.

„Cursa București-Timisoara de la Ryanair, care trebuia sa decoleze la ora 6,30, a fost amanata. Ni s-a spus ca o piesa din cabina pilotului a fost furata si nu se poate decola. Au spus ca trimit alt avion in jur de ora 10. Nu am mai auzit sa se fure ceva din cabina avionului”, a dezvaluit un pasager.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de o ora ca sa ne anunte”, a adaugat un alt pasager care astepta sa ajunga la Timisoara.

In cele din urma, compania a trimis un alt avion care a decolat la ora 10,30 de pe Aeroportul Otopeni catre Timisoara, dar inca nu a oferit un punct de vedere. Aeronava a aterizat in bune conditii la Timisoara, la ora 11,11. (V.E.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *