Interlopul timisorean Sorin Udrea, in tribune la meciurile Romaniei U21 de la Campionatul European de Fotbal din Italia, desi se afla in executarea unei condamnari de 6 ani si opt luni inchisoare

Meciurile echipei de fotbal a Romaniei la Campionatul European U21 din Italia au fost urmarite din tribune si de Sorin Udrea, unul dintre interlopii de frunte ai Timisoarei.


Acesta isi ispaseste in Italia, in regim semideschis, o condamnare de 6 ani si opt luni de inchisoare, primita in dosarul in care a fost judecata cea mai temuta grupare interlopa din orasul de pe Bega.

Trecand peste afirmatia riscanta a unui procuror de la DIICOT Timisoara, care a dezvaluit ca Udrea ar fi “omul sistemului”, trebuie sa remarcam faptul ca acesta se mentine in anturajul fotbalistilor de top din Timisoara si chiar din Romania, de aceasta data fiind fotografiat alaturi de Mirel Radoi, dar si de Ianis Hagi si Ricardo Grigore.

Dupa cum au dezvaluit jurnalistii de la GSP aflati in Italia, Sorin Udrea urmareste meciurile nationalei, dar i-a vizitat si pe jucatori la hotelul unde sunt cazati, alaturi de Nuredin Beinur, unul dintre interlopii recunoscuti ai Constantei.

Reamintim ca, in rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT, Sorin Udrea a fost descris ca un apropiat al unor fosti jucatori importanti ai Timisoarei fotbalistice, printre care Cosmin Contra si Dan Alexa, cu aparitii surprinzatoare in preajma meciurilor care s-au terminat cu scoruri inexplicabile. (V.E.)

Sursa foto; Facebook

Leave a Reply