BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Condamnarea politistului timisorean George Gavrea, criticata in termeni duri de avocatul Florin Kovacs. “O decizie imbecila!”

Avocatul Florin Kovacs, aparatorul politistului George Gavrea in dosarul hotilor de buzunare din Timisoara, a criticat in termeni extrem de duri sentinta Tribunalului Arad, prin care clientul sau a fost condamnat la aproape 9 ani de inchisoare.

“Numai sporul de o treime la pedeapsa este de 4 ani si 11 luni…

O decizie imbecila, oricum! Judecatoarea Stef Liliana ne-ar fi condamnat si pentru faptele clasate din rechizitoriu daca ar fi putut!

Am recuzat-o anterior pentru ca a permis procurorului de caz de la Timisoara sa o contacteze in legatura cu reaudierea unui martor sub acoperire, desi acestuia i se citise deja declaratia.

Dosar facut pe denunturile unor persoane vulnerabile, aflate in arest preventiv, care au fost pusi imediat in libertate de DIICOT, ca premiu, dupa ce le-au fost smulse denunturile. Hotii fusesera retinuti, anterior, de ofiterul de politie George Gavrea, pe o perioada de 24 de ore, si trimisi in judecata in dosarele facute de el si condamnati.

Profesionalismul celor de la Tribunalul Arad s-a vazut si in cazul Nikolaus Mann, unde omul de afaceri din Timis a fost condamnat, tot intr-un dosar instrumentat de DIICOT Timis, la 15 ani de inchisoare si care a fost achitat, ulterior, de Curtea de Apel Alba Iulia”, a declarat Florin Kovacs.

Sentinta Tribunalului Arad a fost contestata la instanta superioara, care este Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: