BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Condamnarea politistului timisorean George Gavrea, criticata in termeni duri de avocatul Florin Kovacs. “O decizie imbecila!”

Avocatul Florin Kovacs, aparatorul politistului George Gavrea in dosarul hotilor de buzunare din Timisoara, a criticat in termeni extrem de duri sentinta Tribunalului Arad, prin care clientul sau a fost condamnat la aproape 9 ani de inchisoare.

“Numai sporul de o treime la pedeapsa este de 4 ani si 11 luni…

O decizie imbecila, oricum! Judecatoarea Stef Liliana ne-ar fi condamnat si pentru faptele clasate din rechizitoriu daca ar fi putut!

Am recuzat-o anterior pentru ca a permis procurorului de caz de la Timisoara sa o contacteze in legatura cu reaudierea unui martor sub acoperire, desi acestuia i se citise deja declaratia.

Dosar facut pe denunturile unor persoane vulnerabile, aflate in arest preventiv, care au fost pusi imediat in libertate de DIICOT, ca premiu, dupa ce le-au fost smulse denunturile. Hotii fusesera retinuti, anterior, de ofiterul de politie George Gavrea, pe o perioada de 24 de ore, si trimisi in judecata in dosarele facute de el si condamnati.

Profesionalismul celor de la Tribunalul Arad s-a vazut si in cazul Nikolaus Mann, unde omul de afaceri din Timis a fost condamnat, tot intr-un dosar instrumentat de DIICOT Timis, la 15 ani de inchisoare si care a fost achitat, ulterior, de Curtea de Apel Alba Iulia”, a declarat Florin Kovacs.

Sentinta Tribunalului Arad a fost contestata la instanta superioara, care este Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: