BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, cercetat pentru omor din culpa dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare, pasibil de arestare preventiva pe 30 de zile     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Condamnarea politistului timisorean George Gavrea, criticata in termeni duri de avocatul Florin Kovacs. “O decizie imbecila!”

Avocatul Florin Kovacs, aparatorul politistului George Gavrea in dosarul hotilor de buzunare din Timisoara, a criticat in termeni extrem de duri sentinta Tribunalului Arad, prin care clientul sau a fost condamnat la aproape 9 ani de inchisoare.

“Numai sporul de o treime la pedeapsa este de 4 ani si 11 luni…

O decizie imbecila, oricum! Judecatoarea Stef Liliana ne-ar fi condamnat si pentru faptele clasate din rechizitoriu daca ar fi putut!

Am recuzat-o anterior pentru ca a permis procurorului de caz de la Timisoara sa o contacteze in legatura cu reaudierea unui martor sub acoperire, desi acestuia i se citise deja declaratia.

Dosar facut pe denunturile unor persoane vulnerabile, aflate in arest preventiv, care au fost pusi imediat in libertate de DIICOT, ca premiu, dupa ce le-au fost smulse denunturile. Hotii fusesera retinuti, anterior, de ofiterul de politie George Gavrea, pe o perioada de 24 de ore, si trimisi in judecata in dosarele facute de el si condamnati.

Profesionalismul celor de la Tribunalul Arad s-a vazut si in cazul Nikolaus Mann, unde omul de afaceri din Timis a fost condamnat, tot intr-un dosar instrumentat de DIICOT Timis, la 15 ani de inchisoare si care a fost achitat, ulterior, de Curtea de Apel Alba Iulia”, a declarat Florin Kovacs.

Sentinta Tribunalului Arad a fost contestata la instanta superioara, care este Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Urmareste-ne si pe Facebook!