BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Patronul ziarului Evenimentul zilei a pierdut procesul cu jurnalistul Malin Bot. Judecatoria Timisoara a respins cererea mogulului Dan Andronic de a fi despagubit cu suma de 30.000 de lei

Judecatoria Timisoara a pronuntat sentinta in dosarul de daune in care reclamantul Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul zilei, a solicitat plata unor daune morale in valoare de 30.000 de lei de la fostul sau angajat, Malin Bot, pe care l-a acuzat ca, in cateva articole de presa, scrise dupa plecarea de la EvZ, l-ar fi denigrat si ca i-a distrus imaginea publica.

Dupa audierea mai multor martori, printre care si jurnalistii de casa ai reclamantului, Mirel Curea si Simona Ionescu, aflati la conducerea cotidianului Evenimentul zilei, magistratii de la Judecatoria Timisoara au decis sa respinga cererea lui Dan Andronic.

“Respinge acţiunea formulata de reclamantul Andronic Dan Catalin in contradictoriu cu paratul Bot Augustin Malin. Respinge cererea reclamantului privind acordarea cheltuielilor de judecata. Cu drept de apel in 30 zile de la comunicare”, se mentioneaza in minuta redactata de judecatori.

“Prin aceasta actiune, Dan Andronic executa mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind si inculpat intr-un dosar al DNA. Acest proces nu e nimic altceva decat o continuare a lucrurilor pe care le-a facut pana acum si ma asteptam sa faca asta, pentru ca am spus adevaruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghita”, a scris Malin Bot pe blogul sau, la putin timp dupa inregistrarea actiunii civile la instanta din Timisoara.

“Dincolo de toate acestea, ramane o stare de fapt, simpla si incontestabila: un mogul de presa trimis in judecata de DNA in dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro hartuieste in instanta un amarat de ziarist lasat pe drumuri de mafia politica”, a mai spus  Malin Bot.

De remarcat ca, intre timp, Dan Andronic a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie ce viza retrocedarea ilegala a 47 de hectare de teren si padure, in zona Snagov, catre printul Paul de Romania. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: