BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Patronul ziarului Evenimentul zilei a pierdut procesul cu jurnalistul Malin Bot. Judecatoria Timisoara a respins cererea mogulului Dan Andronic de a fi despagubit cu suma de 30.000 de lei

Judecatoria Timisoara a pronuntat sentinta in dosarul de daune in care reclamantul Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul zilei, a solicitat plata unor daune morale in valoare de 30.000 de lei de la fostul sau angajat, Malin Bot, pe care l-a acuzat ca, in cateva articole de presa, scrise dupa plecarea de la EvZ, l-ar fi denigrat si ca i-a distrus imaginea publica.

Dupa audierea mai multor martori, printre care si jurnalistii de casa ai reclamantului, Mirel Curea si Simona Ionescu, aflati la conducerea cotidianului Evenimentul zilei, magistratii de la Judecatoria Timisoara au decis sa respinga cererea lui Dan Andronic.

“Respinge acţiunea formulata de reclamantul Andronic Dan Catalin in contradictoriu cu paratul Bot Augustin Malin. Respinge cererea reclamantului privind acordarea cheltuielilor de judecata. Cu drept de apel in 30 zile de la comunicare”, se mentioneaza in minuta redactata de judecatori.

“Prin aceasta actiune, Dan Andronic executa mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind si inculpat intr-un dosar al DNA. Acest proces nu e nimic altceva decat o continuare a lucrurilor pe care le-a facut pana acum si ma asteptam sa faca asta, pentru ca am spus adevaruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghita”, a scris Malin Bot pe blogul sau, la putin timp dupa inregistrarea actiunii civile la instanta din Timisoara.

“Dincolo de toate acestea, ramane o stare de fapt, simpla si incontestabila: un mogul de presa trimis in judecata de DNA in dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro hartuieste in instanta un amarat de ziarist lasat pe drumuri de mafia politica”, a mai spus  Malin Bot.

De remarcat ca, intre timp, Dan Andronic a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie ce viza retrocedarea ilegala a 47 de hectare de teren si padure, in zona Snagov, catre printul Paul de Romania. (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: