BREAKING NEWS! Raliul masinilor de epoca, care ar fi trebuit sa aiba loc, azi, la Timisoara, a fost mutat la Arad, in ultimul moment, din cauza refuzului Politiei Rutiere de a inchide circulatia in zona centrala     Politistii din cadrul IPJ Timis sunt obligati sa-si faca sedintele de tragere obligatorii la sali private din oras, in conditiile in care exista un poligon in curtea IPJ timis     Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Samuel Dominic Fritz este candidatul USR care promite ca-l va invinge pe Nicolae Robu la alegerile pentru Primaria Timisoara de anul viitor     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Contrabandisti de tigari din Timis, sub control judiciar. Procurorii au cerut arestarea a patru inculpati, dar judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara a refuzat sa-i trimita dupa gratii

Intr-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara se efectueaza urmarirea penala fata de sase inculpati, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, respectiv complicitate la infractiunea de contrabanda.

Cercetarile sunt efectuate de catre politistii judiciaristi din cadrul Sectiei 4 Politie Timisoara, sub supravegherea procurorului de caz.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au formulat propunere de luare a masurii arestarii preventive, fata de patru dintre inculpati, pentru o perioada de 30 de zile, propunerea fiind inaintata Judecatoriei Timisoara.

Prin incheierea nr. 53/12.07.2019, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, s-a respins propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara si s-a dispus fata de cei patru inculpati masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Totodata acestora le-au fost impuse urmatoarele obligatii: sa nu depaseasca limita teritoriala a judetului Timis, sa nu se apropie si sa nu comunice direct sau indirect cu ceilalti inculpati propusi pentru arestare.

Reamintim ca, in data de 11.07.2017, politistii Sectiei 4 au efectuat perchezitii domiciliare la opt adrese de pe raza judetului Timis, ocazie cu care au fost identificate si ridicate un numar de 4655 pachete cu tigarete, de diverse marci, ce nu aveau aplicate banderola de marcaj fiscal romanesc si care proveneau din contrabanda, diverse sume de bani, inscrisuri si alte bunuri. 

Cu privire la inculpati, s-a retinut faptul ca, pana la data de 11.07.2019, au detinut, transportat, preluat, depozitat si vandut catre alte persoane, pachete cu tigarete de diverse marci (Marble, Marvel, Compliment, Ashima, etc), ce nu aveau aplicate banderola de marcaj fiscal romanesc, despre care cunosteau ca provin din contrabanda, obtinand astfel sume insemnate de bani si prejudiciind bugetul consolidat al statului. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: