BREAKING NEWS! Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca, este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Justitiei     Abia intors din concediu, Nicolae Robu a decis ca Primaria Timisoara sa contracteze un credit de aproape 204 milioane de lei, necesar pentru refinantarea altor imprumuturi publice ajunse la scadenta     Un sofer de troleibuz din Timisoara a fost concediat de catre conducerea RATT, dupa ce a postat pe Facebook mesajul "noua conducere fura mai mult decat cea veche"     CJ Timis a demarat elaborarea PUZ-ului pentru construirea unei parcari supraetajate, in centrul Timisoarei, pe locul fostului Comisariat Militar     Politistii din Lugoj au retinut doi tineri, cu varste de 22 si 24 de ani, care au spart un magazin din Lugoj, de unde au furat mai multe scule electrice si o schela metalica, toate in valoare de 8.600 de lei     Ripensia a invins UTA cu 2-1, pe Stadionul Electrica, dupa ce a fost condusa de aradeni timp de 87 de minute

Primaria Timisoara pierde un prim razboi cu Protectia Consumatorilor! Judecatoria Timisoara a confirmat faptul ca plata in sistemul Timpark trebuie sa se poata face si cash, nu doar prins SMS telefonic

Tocmai in ziua in care Sorin Susanu, comisarul sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Vest, a anuntat aplicarea unei amenzi in valoare de 15.000 de lei Societatii de Transport Public Timisoara, pentru starea jalnica a tramvaielor vechi aflate in circulatie, un verdict al instantei locale demonstreaza faptul ca sanctiunile in cascada ale Protectiei Consumatorilor au deplin temei legal.

Astfel, Judecatoria Timisoara a respins plangerea contraventionala a primarului Nicolae Robu, care a contestat amenda in valoare de 10.000 de lei primita de la acelasi Sorin Susanu, la inceputul lunii iunie 2019, care a sanctionat municipalitatea pentru sistemul de plata exclusivist al parcarii in zonele Timpark ale orasului.

Mai exact, seful OPC Regiunea Vest a cerut ca parcarea sa se poata plati si cu bani cash, nu numai prin SMS trimis de pe telefonul mobil, iar moneda de pe panourile informative sa fie in lei si nu in euro.

„Masura trebuie sa se aplice. Amenda a fost data pentru informare incorecta si pentru faptul ca acest regulament de parcare ingradeste posibilitatea unor consumatori la acest serviciu”, a precizat Susanu la vremea respectiva, anuntand ca termenul pentru implementarea masurilor este de trei luni.

Primarul Nicolae Robu a contestat amenda, insa judecatorii au considerat ca, intr-adevar, in Timisoara, soferilor care nu dispun de un telefon mobil le este ingradit dreptul de a parca pe teritoriul orasului. Municipalitatea poate contesta hotararea 9100/2019 a Judecatoriei Timisoara in termen de 30 de zile de la comunicare. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: