Inca un magistrat de pe raza Curtii de Apel Timisoara, probleme din cauza unor fotografii la bustul gol postate pe Facebook

Dupa procuroarea Alina Mirea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, care si-a incantat prietenii de pe Facebook cu un recital folcloric sustinut la volanul unui autoturism aflat in trafic, reteaua de socializare a mai facut o victima printre magistratii banateni.


Procurorul Puf Ciprian Olivian, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu, va ajunge, de asemenea, in atentia Inspectiei Judiciare, dupa ce a postat pe Facebook mai multe selfi-uri in care, dezbracat la bustul gol, isi incoarda muschii intr-o oglinda de la sala de sport.

Fotografiile au fost raportate procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care va trebui sa instiinteze Consiliul Superior al Magistraturii asupra acestor derapaje de imagine, atat in cazul procurorului din Ineu, cat si a procuroarei care se pregateste cu sarg pentru emisiunea concurs “50 plus”.

Surse din justitia banateana ne-au dezvaluit ca, in urma cu doua zile, imagini cu cei doi procurori indisciplinati se aflau pe biroul procurorului general Marius Neculcea, care se pregatea sa intocmeasca raportul solicitat de CSM.

In functie de cat de grave vor fi considerate aceste incidente de imagine cu magistratii banateni, daca vor fi catalogate sau nu ca si comportament nedemn si incompatibil cu functia, CSM poate decide sa trimita Inspectia Judiciara sau sa aplice doar simple avertismente.

Reamintim ca, in iulie 2016, Mircea Todor (foto), judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Timis, a trecut peste obligatia de rezerva impusa magistratilor de Codul deontologic si a postat pe Facebook cateva selfi-uri, la bustul gol, pentru ca admiratoarele sa vada cu propriii ochi rezultatele unei cure de slabire draconice… (G.I.)

Leave a Reply