BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Toate sectiile de politie din Timis, obligate sa arboreze steagul Romaniei. Hotararea a fost luata in cadrul ATOP, in urma aprobarii proiectului “Drapelul meu”, initiat de consilierul judetean al PMP, Dorin Candea

Toate sectiile de politie de pe raza judetului Timis vor arbora drapelul Romaniei, in perioada urmatoare, pentru a marca implinirea a 100 de ani de la instaurarea administratiei romanesti in Banat.

Aceasta hotarare a fost avizata in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Timis, in urma dezbaterii unui proiect initiat de Dorin Candea, consilier judetean al PMP Timis, omul fostului presedinte Traian Basescu din structura de conducere a judetului.

“Consider ca implinirea a 100 de ani de la instaurarea administratiei romanesti in Banat trebuie marcata si de catre ATOP, prin transferul gratuit al drapelului Romaniei catre sectiile de politie de pe raza judetului, aflate in subordinea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, cat si a steagului cu stema judetului Timis”, se mentioneaza in propunerea de proiect initiata, in mai 2019, de Dorin Candea.

Membrii ATOP, in frunte cu presedintele CJT, Calin Dobra, au fost de acord cu acest proiect, iar propunerea consilierului PMP Dorin Candea va fi aplicata pe teren in urmatoarele doua luni.

Astfel, prin intermediul IPJ Timis, drapelele Romaniei, impreuna cu lancile si suporturile necesare arborarii, vor fi distribuite la fiecare dintre sectiile de politie de pe raza judetului. Valoarea estimativa a proiectului, 25.000 de lei. (V.E.)

 

One Response to Toate sectiile de politie din Timis, obligate sa arboreze steagul Romaniei. Hotararea a fost luata in cadrul ATOP, in urma aprobarii proiectului “Drapelul meu”, initiat de consilierul judetean al PMP, Dorin Candea

  1. Dante says:

    D-nil Candea, specifically dvs , populism pt prostitution, ceva productiv ati incercat vre-o data?

Leave a Reply

%d bloggers like this: