BREAKING NEWS! Ioan-Sorin Buta, patronul firmei Bistrim-Dera SRL Timisoara, este cercetat pentru omor din culpa, dupa decesul a trei persoane dintr-un bloc in care a efectuat lucrari de deratizare     Noul avocat al mamei Luizei Melencu, Carmen Obirsanu, anunta ca de la dosarul Caracal lipsesc probe cheie privind disparitia Luizei Melencu.     Vicepresedintele SNPPC Timis, agentul sef Valer Kovacs, a demisionat din functie si a aderat la un alt sindicat al politistilor, SNPR DECUS     Actualul management al IPJ Timis, "cel mai corupt si mai pervers, impus cu forta de clasa politica", acuza comisarul Dan Vasile     Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a inceput curatenia la varful sistemului: i-a demis pe seful Directiei Resurse Umane si pe cel al Directiei Audit din cadrul MAI    Boxerul Flavius Biea a castigat la puncte meciul sustinut, sambata seara, la Londra, in compania nicaraguanului Berman Sanchez

Toate sectiile de politie din Timis, obligate sa arboreze steagul Romaniei. Hotararea a fost luata in cadrul ATOP, in urma aprobarii proiectului “Drapelul meu”, initiat de consilierul judetean al PMP, Dorin Candea

Toate sectiile de politie de pe raza judetului Timis vor arbora drapelul Romaniei, in perioada urmatoare, pentru a marca implinirea a 100 de ani de la instaurarea administratiei romanesti in Banat.

Aceasta hotarare a fost avizata in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Timis, in urma dezbaterii unui proiect initiat de Dorin Candea, consilier judetean al PMP Timis, omul fostului presedinte Traian Basescu din structura de conducere a judetului.

“Consider ca implinirea a 100 de ani de la instaurarea administratiei romanesti in Banat trebuie marcata si de catre ATOP, prin transferul gratuit al drapelului Romaniei catre sectiile de politie de pe raza judetului, aflate in subordinea Inspectoratului de Politie Judetean Timis, cat si a steagului cu stema judetului Timis”, se mentioneaza in propunerea de proiect initiata, in mai 2019, de Dorin Candea.

Membrii ATOP, in frunte cu presedintele CJT, Calin Dobra, au fost de acord cu acest proiect, iar propunerea consilierului PMP Dorin Candea va fi aplicata pe teren in urmatoarele doua luni.

Astfel, prin intermediul IPJ Timis, drapelele Romaniei, impreuna cu lancile si suporturile necesare arborarii, vor fi distribuite la fiecare dintre sectiile de politie de pe raza judetului. Valoarea estimativa a proiectului, 25.000 de lei. (V.E.)

 

One Response to Toate sectiile de politie din Timis, obligate sa arboreze steagul Romaniei. Hotararea a fost luata in cadrul ATOP, in urma aprobarii proiectului “Drapelul meu”, initiat de consilierul judetean al PMP, Dorin Candea

  1. Dante says:

    D-nil Candea, specifically dvs , populism pt prostitution, ceva productiv ati incercat vre-o data?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *