BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Prefectul Eva Andreas, de doi ani la conducerea judetului Timis. “Multumesc tuturor celor care au pus umarul la bunul mers al lucrurilor!”

Discret si eficient, asa ar putea fi caracterizat mandatul Evei Georgeta Andreas la conducerea Prefecturii Timis, in ciuda perioadei dificile prin care a trecut judetul nostru.

Numita in aceasta functie in data 23 august 2017, de catre fostul premier Mihai Tudose, Eva Andreas a demonstrat ca si femeile sunt capabile sa conduca treburile unui judet de marimea si importanta Timisului, in conditiile in care, inainte, aceasta demnitatea guvernamentala a fost rezervata exclusiv barbatilor.

In aceasta dimineata, Eva Andreas a marcat, pe pagina sa de Facebook, implinirea a doi ani de la preluarea mandatului de prefect al Timisului si a multumit tuturor celor ce contribuie la dezvoltarea celui mai vestic judet al Romaniei.

„Au trecut doi ani de la preluarea mandatului de prefect al judetului Timis. Nu vreau sa fac bilanturi sau analize, ci doar sa le multumesc tuturor celor care au pus umarul la bunul mers al lucrurilor, celor care au facut eforturi imense in momente delicate. Au existat perioade dificile, insa cand am preluat functia am stiut ce presupune munca unui prefect si ca onorabila postura inseamna si o mare responsabilitate. Multe multumiri inca o data tuturor celor care se afla in serviciul public si contribuie la dezvoltarea judetului Timis”, este mesajul prefectului de Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: