BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Judecatoarea Dana Girbovan a demisionat din magistratura! “Odata ce am acceptat propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura”, a anuntat ministeriabila

Judecatoarea Dana Girbovan, candidat la preluarea functiei de ministru al Justitiei in Guvernul Dancila, a demisionat din magistratura si se indreapta cu pasi repezi catre lumea politica.

„Azi, 26 august 2019, la ora 9, am inregistrat la Sectia pentru judecatori a CSM solicitarea de a se lua act de demisia mea din magistratura.

In toata activitatea de judecator am spus ceea ce am crezut si am crezut in ceea ce spun, chiar daca nu era pe placul unei majoritati de moment. Odata ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata”, a scris Dana Girbovan pe Facebook.

Membrii Sectiei pentru judecatori din cadrul CSM au decis, in sedinta de astazi, sa aprobe demisia din magistratura a Danei Girbovan. Propunerea de eliberare din functia de judecator va fi trimisa presedintelui Klaus Iohannis, pentru emiterea decretului de rigoare.

„Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Preşedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj, conform art.65 alin.(1) lit.a) din Legea nr.303/2004, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare. (unanimitate)”, se arata in minuta Sectiei, potrivit Mediafax

Dana Girbovan, propunerea PSD pentru ministerul Justitiei, este judecator la Curtea de Apel Cluj-Napoca si presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania. (M.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: