BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Interventie in forta a jandarmilor din Gruparea Mobila Timisoara, pentru imobilizarea unei persoane agresive, care a refuzat sa se legitimeze

Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara care au asigurat masuri de ordine pe timpul desfasurarii manifestarilor “Zilele orasului Uricani”, eveniment desfasurat in weekendul trecut, s-au confruntat cu o situatie conflictuala, provocata de un individ aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Astfel, in seara zilei de 24 august a.c., in jurul orei 22, printre sutele de spectatori care urmeau reprezentatiile muzicale de pe scena festivalului au fost observate doua persoane turbulente, intre care s-a iscat o altercatie.

Jandarmii au intervenit inainte ca batausii sa-i deranjeze prea mult pe cei din jur, insa, in conditiile in care una dintre persoane nu a dorit sa coopereze, a fost imobilizata si apoi condusa la autospeciala aflata in zona, pentru a fi identificata si pentru a se lua masurile legale.

“Persoana identificata, un barbat in varsta de 43 de ani, a fost sanctionata cu amenda in valoare de 700 lei pentru refuz de legitimare si participare la scandal in loc public. Jandarmii au intocmit, de asemenea, actele de sesizare necesarte organelor de urmarire penala in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, ofiterul de relatii publice al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: