BREAKING NEWS! Doua seifuri din incinta Casei Judetene de Pensii Timis au fost sparte, luni, hotii reusind sa dispara cu o suma importanta de bani    Procurorii Parchetului Militar Timisoara au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce un tanar din Tg. Carbunesti a fost lovit de un glont provenit dintr-un poligon al Jandarmeriei    Presedintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oara, propunerile de noi ministri in Cabinetul Dancila, anuntand ca "niciun ministru nu va fi numit nou in guvern decat dupa validarea din Parlament"     Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare este cercetat pentru neglijenta in serviciu, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa decesul unui politist care a participat la o descindere    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ii duce lipsa lui Liviu Dragnea, in conditiile in care fostul lider PSD „punea niste probleme fundamentale: problema justitiei, a independentei justitiei, problema relatiei Romaniei cu Uniunea Europeana"    In perioada 18-22 septembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, are loc Expo CASA, Construct & Imobiliare, cel mai important targ de imobiliare din partea de vest a Romaniei

Expo Culinar & Food, la prima editie! CCIA Timis gazduieste Cupa Banatului in arta culinara si Conventul National in Gastronomie (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, Selgros si World Association of Chefs Societies, organizeaza prima editie a Expo Culinar & Food.

Expozitia isi va deschide portile la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, in perioada 4 – 6 octombrie 2019, si este structurata pe mai multe domenii.

Este vorba despre Echipamente, tehnologii; Produse alimentare si non-alimentare; Bauturi alcoolice si non-alcoolice; HORECA; Panificatie-patiserie-cofetarie; Produse de gelaterie si ciocolaterie; Produse bio, produse raw-vegan; Gastronomie; Ingrediente, materii prime; Accesorii, ustensile; Ambalaje, consumabile.

Pentru prima data in Timisoara, in cadrul Expo Culinar & Food, se desfasoara Conventul National in Gastronomie Timisoara 2019 (editia a 2-a) si Competitia Nationala Cupa Banatului in arta culinara 2019 (editia a 3-a).

Informatii suplimentare la tel. 0256-493322, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates – organizator expo sau tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aura Culea – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: