Fiul unui fost procuror din Timisoara se initiaza in tainele traseismului politic. Dupa un an de Pro Romania, avocatul a luat calea PNL

Avocatul Mihai Nastasiu (foto, stanga), fiul fostului procuror timisorean Ciprian Nastasiu, si-a anuntat plecarea din Pro Romania, unde a detinut functia de presedinte al Organizatiei de Tineret Timisoara, acuzand faptul ca partidul fondat de Victor Ponta se dovedeste, pe zi ce trece, un refugiu politic pentru pesedistii nemultumiti.


De asemenea, Mihai Nastasiu s-a declarat dezamagit de alianta Pro Romania cu ALDE si sustinerea actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Urmatoarea destinatie politica a fiului lui Ciprian Nastasiu – procurorul care, printre alte ispravi profesionale, l-a pus in libertate pe teroristul Omar Hayssam si, la momentul oportun, l-a arestat preventiv pe Cornel Urcan, patronul hotelului Continental, pentru a netezi calea noului proprietar – este PNL Timis, unde a fost primit cu bratele deschise.

Motivul pentru care a trecut de la stanga la dreapta esicherului politic: “buna administratie locala din Timisoara, parteneriatul cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, traditia, singurul partid istoric din Romania, principalul partid care s-a dovedit a face opozitie constanta si bine structurata actualei puteri, accentul pus pe promovarea tinerilor si dovada unei administratii de nivel inalt in toata tara”.

Desi Mihai Nastasiu spune ca a parasit partidul lui Victor Ponta la brat cu “majoritatea colegilor mei”, purtatorul de cuvant al Pro Romania Timis, Lucian Ursuletu, spune ca doar doi tineri l-au urmat pe ambitiosul lider. “Nastasiu a plecat cu inca doi oameni, care nu functionau de un an. Succes, Mihai! Daca muncesti si la PNL la fel de mult, sansele Pro Romania de a scoate un rezultat bun sunt foarte mari”, a transmis Ursuletu, in nota-i ironica recunoscuta… (Mara Ion)

 

Leave a Reply