BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Breaking NEWS! Un elev in varsta de 17 ani s-a sinucis intr-o sala de clasa. Medicii au stabilit cauza decesului: plaga intepata la nivelul inimii

Scene infioratoare s-au petrecut intr-un liceu din Miercurea Ciuc! Un elev de 17 ani s-a sinucis intr-o sala in care invata. Medicii si politistii sositi la fata locului, in urma apelului facut la serviciul unic de urgenta, au fost socati cand i-au vazut trupul tanarului.

Potrivit IPJ Harghita, politistii au intervenit, astazi, dupa ce au fost sesizati cu privire la o tentativa de sinucidere, comisa in incinta unui liceu din Miercurea Ciuc.

Ajuns la fata locului, echipajul medical a constatat ca elevul era decedat, cazut cu fata in sus si avea o plaga intepata la nivelul inimii.

“Cand a ajuns acolo, ambulanta cu medic a constatat ca e adevarat ca e vorba de o sinucidere, era o plaga intepata, hemitorace stang, la nivelul inimii. In sala de meditatii, era cazut pe spate. Rigiditatea cadaverica era instalata, inseamna ca de cateva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decat sa constate decesul”, a declarat seful Serviciului de Ambulanta Harghita, potrivit Agerpres. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: