BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

SOCANT. Tanara in varsta de 20 de ani, ucisa in parcul din spatele Catedralei Metropolitane din Timisoara. Criminalul a fost prins

Un individ plin de steroizi, din Lupeni, care era cautat pentru comiterea unei crime, cu sange rece, in centrul Timisoarei, a fost prins, in aceasta seara, de politistii de la Judiciar, in timp ce incerca sa dispara din oras.

Acesta se indrepta spre Padurea Verde, pe langa calea ferata, unde, daca ar fi ajuns, ar fi fost mult mai greu de capturat. Cosmin Titis, in varsta de 30 de ani, este autorul unui omor petrecut, vineri seara, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara.

Acesta si-a injunghiat fosta iubita, in varsta de 20 de ani, cu mai multe lovituri de cutit, dupa o scurta cearta. Martorii au sunat la 112, iar victima a fost preluata in stop cardio-respirator si transportata, de urgenta, la Spitalul Municipal.

Din nefericire, ranile au fost profunde, iar medicii nu au mai putu face nimic pentru salvarea victimei. Criminalul a fost prins in mai putin de 3 ore, dupa o mobilizare generala a politistilor si a populatiei, si introdus in arestul IPJ Timis. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: