8 ultrasi dinamovisti au fost retinuti pentru 24 de ore si “cazati” in Arestul IPJ Timis, dupa ce s-au incaierat cu suporterii lui Poli

Opt suporteri dinamovisti au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce s-au incaierat cu cativa sustinatori ai echipei Poli Timisoara, chiar intr-una dintre pietele centrale ale orasului. A fost nevoie de interventia jandarmilor si a politistilor, pentru ca violentele sa nu degenereze intr-un autentic macel.


Oricum, un dinamovist s-a ales cu cateva coaste fisurate si un plaman perforat, dar nu a acceptat sa ramana internat in spitalul de urgenta din Timisoara.

Totul ar fi pornit de la o provocare a ultrasilor dinamovisti, care, marti dimineata, si-au facut un selfie in Piata Unirii si au trimis-o liderilor galeriei lui Poli, provocandu-i la o noua confruntare violenta.

Potrivit Politiei Timis, in urma audierilor si a cercetarilor efectuate de politistii Sectiei 1 Timisoara, cu privire la scandalul care a a avut loc intre mai multi suporteri, opt persoane din galeria Dinamo au fost retinute pentru 24 de ore, fiind acuzate de incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice. Acestea au fost conduse in Arestul IPJ Timis, inspre dimineata, si urmeaza sa fie prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua pentru identificarea altor persoane implicate in scandal si tragerea acestora la raspundere penala.

Marti dimineata, mai multi suporteri ai echipei de fotbal Dinamo, care se aflau in trecere prin Timisoara pentru a merge la meciul contra UTA, la Arad, s-au batut in centrul orasului, in apropierea Pietei Unirii, cu sustinatori ai echipei Poli Timisoara.

Primele informatii aratau ca suporterii dinamovisti au fost atacati cu bate si scaune de catre mai multe persoane pe o strada aflata langa Piata Unirii. In timpul confruntarii, au fost sparte geamuri, avariate autoturisme parcate in zona si distrus mobilierul de pe cateva terase publice. (G.I.)

 

Leave a Reply