Peek & Cloppenburg inaugureaza, joi, la Iulius Town Timisoara, cel mai mare magazin din regiune. Sunt pregatite promotii si surprize (P)

Retailerul international de moda Peek & Cloppenburg deschide joi, 3 octombrie 2019, un flagship store in Iulius Town Timisoara, cu un concept in premiera la nivel international.


Cu ocazia inaugurarii, timp de patru zile, brandul ii asteapta pe pasionatii de fashion cu promotii la cele mai noi colectii in trend, cadouri si numeroase surprize.

Magazinul Peek & Cloppenburg din Iulius Town Timisoara este cea mai mare locatie a brandului din regiune, cu o suprafata de peste 3.500 mp, dispusa pe doua niveluri.

Pentru a sarbatori inaugurarea, in perioada 3 – 6 octombrie, inclusiv, iubitorii de moda pot cumpara piesele vestimentare dorite cu o reducere de 20% pe baza cardului Peek & Cloppenburg, dar si sa se bucure de numeroase cadouri.

Obisnuiti deja sa suprinda prin calitate si stil, Peek & Cloppenburg isi intampina primii vizitatori cu surprize captivante.

Doamnele si domnisoarele se vor putea rasfata la make-up corner-ul dedicat lor, in timp ce pentru domni va fi amenajat un barber shop corner. Atmosfera va fi completata cu ritmuri muzicale, oferite de cei de la  Band with Saxofon si de un DJ, iar cei dornici sa surprinda in imagini tendintele actuale o pot face in cadrul photo corner-ului tematic.

Casual sau office, clasic sau elegant, retailerul le propune timisorenilor o gama larga de piese vestimentare, atat marca proprie, cat si tinute semnate de designeri celebri sau branduri internationale mult indragite.

Peek & Cloppenburg se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, prin colectii actuale, care includ o selectie de piese in trend, ce ofera un look modern. Totodata, clientii beneficiaza de consiliere profesionala, calitate, stil, inspiratie si alegeri la cele mai inalte standarde.

Peek & Cloppenburg completeaza oferta variata de shopping propusa de Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii. Ansamblul le ofera timisorenilor si nu numai cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp si 450 de magazine, precum si numeroase atractii de petrecere a timpului liber.

In weekend, te asteptam la Peek & Cloppenburg, in Iulius Town Timisoara, pentru a patrunde in lumea rafinamentului si a bunului gust, inspirat din cele mai noi tendinte internationale! (I.P.)

Leave a Reply