Liderul PSD Timis critica decizia parlamentarilor ALDE de a semna motiunea de cenzura. “Au semnat impotriva propriei activitati, pentru ca pana nu demult au detinut functii la nivel guvernamental”

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca partidele care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu reprezinta altceva decat un nou si dezastruos CDR, cel mult un comitet de sprijin pentru candidatura la presedintie a lui Klaus Iohannis.


In opinia sa, actuala motiune de cenzura este unul dintre cele mai penibile acte de acest gen din istoria parlamentului Romaniei. De asemenea, liderul PSD Timis si-a manifestat surprinderea fata de decizia parlamentarilor ALDE de a semna motiunea.

“Ma surprinde cel mai mult semnatura fostilor colegi de guvernare de la ALDE pentru aceasta motiune de cenzura, prin care ei au semnat impotriva lor.

Nici nu e de mirare, pentru ca unul dintre ministrii din judetul Timis (Anton Anton, n.n.), care a semnat aceasta motiune de cenzura impotriva propriei activitati, nici nu a venit vreodata in judetul Timis sa discute problemele administrative ale judetului si un sprijin pentru judet. Sa nu uitam ca pana nu demult, fostii nostri colegi de la ALDE au fost in postura de ministri, secretari de stat, in functii de decizie la nivel guvernamental”, a afirmat Calin Dobra, atragand atentia ca nu semnaturile duc la trecerea motiunii, ci voturile.

“Din acest punct de vedere, va asigur ca PSD, la nivel national, are voturile suficiente astfel incat guvernul actual sa-si continue activitatea”, a mai adaugat liderul PSD Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply