Ziua Astronomiei, muzica anilor ’90 si concert Iuliana Beregoi, in weekend, la Iulius Town (P)

La sfarsitul primei saptamani din luna octombrie, Iulius Town va fi gazda unor evenimente de neratat. Ziua Mondiala a Astronomiei, Bairam Party si un concert Iuliana Beregoi ii asteapta pe timisoreni sa isi ia portia de relaxare.


Sambata, 5 octombrie 2019, in intervalul orar 19 – 22, in „orasul din oras” se sarbatoreste Ziua Mondiala a Astronomiei. Societatea Romana pentru Astronomie Culturala si Iulius Town lanseaza invitatia catre pasionati sau simpli curiosi de a admira corpuri ceresti prin telescoapele astronomice.

Publicul de toate varstele va avea ocazia sa exploreze Luna si planeta Saturn prin intermediul lentilelor speciale, iar profesionistii le vor oferi informatii captivante despre astri. Daca vor fi conditii meteo nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat.

Tot sambata, de la ora 16, in piateta „Family Plaza” din parcul Iulius Gardens va rasuna muzica autohtona si internationala a anilor ’90. Bairam Party isi propune sa readuca la viata ritmurile din urma cu doua decenii, interpretate de artisti precum 3 Sud Est, Andre sau MC Hammer.

Iar pentru a intra cu totul in atmosfera distractiva a anilor trecuti, exista si un dress code! Blugii, bandanele, camasile in carouri si adidasii sunt un must. Muzica si buna dispozitie vor fi asigurate de DJ-ul Mihai Leonte, iar pretul unui bilet este de 25 de lei.

Duminica, 6 octombrie, petrecerea continua la Iulius Town cu Iuliana Beregoi, care se afla in turneul LARA si Generatia Z – Back to School. De la ora 18.00, artista si actorii din mult indragitul serial LARA vor anima zona food court cu un spectacol in forta. Concertul va fi urmat de Meet&Greet, unde fanii vor avea ocazia sa interactioneze cu tanara artista si sa imortalizeze momentul in fotografii. 

De asemenea, in perioada 4 – 6 octombrie, la demisolul Iulius Mall va avea loc o noua editie a Targului de Sanatate si Produse Naturale. Cei care sunt preocupati de un stil de viata echilibrat sunt asteptati cu numeroase produse benefice pentru o viata sanatoasa.

Miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, seminte, fructe uscate, ceaiuri si alte propuneri cu proprietati naturale. Iar pentru persoanele aflate in cautarea unor terapii alternative, expozantii au pregatit si remedii medicinale si cosmetice naturale.

Vino in weekend la Iulius Town si ia-ti doza de divertisment! (I.P.)

Leave a Reply