BREAKING NEWS! Pe lista viitorului guvern PNL se afla si doi banateni: rectorul UVT, Marilen Pirtea, la Educatie, si Marcel Vela, fostul primar din Caransebes, la Interne    Un grup de sapte membri ai CSM, printre care si judecatorul timisorean Mihai Balan, cer revocarea presedintei Lia Savonea, pentru o serie de nereguli manageriale    Lipsa de performanta a lui Nicolae Robu in fruntea PNL Timis ar putea sa duca la inlocuirea acestuia cu deputatul Marilen Pirtea    Doi politisti din cadrul IPJ Timis care au parasit sistemul in urma unor presiuni sau incidente, vor fi prezenti, maine seara, de la ora 19, la emisiunea Cronica rutiera, a TV Europa Nova Timisoara    Norvegienii, nemultumiti ca UEFA a permis accesul copiilor pe Arena Nationala: "Este o mare gluma. Asta nu e o pedeapsa, e bataie de joc!"    Actrita Tamara Buciuceanu Botez a decedat la varsta de 90 de ani

Finala nationala a competitiei de idei ClimateLaunchPad va avea loc, maine, la sediul Camerei de Comert din Timisoara (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza o noua editie a  Finalei nationale a competitiei de idei ClimateLaunchPad, in calitatea sa de partener oficial in Romania al Programului Climate KIC.

Finala va avea loc  in data de 10 octombrie, de la ora 16, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT, din Piata Victoriei, iar in cadrul acestei ultime etape a competitiei, 5 echipe isi vor prezenta ideile inovatoare de business si vor concura pentru a obtine un loc in cadrul finalei internationale. 

Dupa selectarea celor mai bune idei, echipele au participat la un bootcamp intensiv sustinut de lectori internationali avizati ClimateLaunchPad, care s-a desfasurat la Timisoara, la sediul CCIA Timis, in perioada 2-3 iulie 2019.

Finala europeana si cea globala va avea loc la Amsterdam (Olanda), iar cele mai bune idei din tarile participante vor fi prezentate, conceptual, la nivel international si vor intra in competitie pentru castigarea unei prime investitii in business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II  si 2.500 euro locul III.

Misiunea competitiei este aceea de a atrage potentialul de tehnologii inovative din Europa si de a crea oportunitati pentru inovatori in vederea atenuarii efectelor schimbarilor climatice. Scopul este accelerarea inovatiilor care conduc la un viitor cu emisii scazute de dioxid de carbon. In acest sens, au fost identificate cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta, in competitie au intrat peste 50 de tari, de pe 4 continente. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: