PE SURSE! Pretul unui vot la motiunea de cenzura, 1 milion de euro. Atat i s-ar fi oferit unui parlamentar pentru a nu veni, maine, in plen

Soarta Guvernului Dancila se negociaza extrem de dur, in aceste ore, in conditiile in care, maine, ar putea fi ultima zi in care PSD-ul mai guverneaza tara.


Informatii in exclusivitate obtinute de Digi24 contureaza disperarea cu care se negociaza voturile: unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina, maine, in plen. 

Tot din informatiile obtinute de jurnalistii postului, un alt parlamentar a disparut pur si simplu si nu mai poate fi gasit la telefon, din cauza presiunilor venite inainte de vot.

Soarta guvernului sta in cativa parlamentari, si, acum, cu doar cateva ore inainte de motiune, Digi24 a obtinut informatii ca s-a ajuns la sume ametitoare pentru un singur vot. Chiar si un milion de euro i s-ar fi promis unui ales pentru a nu vota, maine.

Negocierile sunt, din acest punct de vedere, extrem de dure.

Dincolo de sumele de bani oferite, Viorica Dancila si liderii PSD au scos la bataie functii si bani pentru primari.

Cei doi parlamentari care s-au intors azi de la Pro Romania in PSD, Horia Nasra si Cornel Itu au primit garantii de la conducerea partidului ca vor prelua organizatia PSD Cluj. Unui alt parlamentar i s-a oferit, conform surselor Digi24.ro, sefia ASF. S-au pus pe masa inclusiv functii parlamentare.

Este cazul deputatului Pro Romania Damian Florea, a carui concubina a fost pusa secretar general al Senatului. Deputatul a negat, insa, pentru Digi24.ro ca ar fi acceptat sa lipseasca la votul motiunii in schimbul functiei primite de concubina sa. (V.E.)

Sursa: Digi24.ro

Leave a Reply