S-a deschis Salonul Industriei Usoare de la Timisoara! Peste 65 de expozanti din intreaga tara ii asteapta pe amatorii de shopping (P)

Cel mai asteptat targ din calendarul expozitional al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a deschis, astazi, portile la Centrul Regional de Afaceri.


Amatorii de shopping sunt asteptati la Salonul Industriei Usoare de peste 65 de expozanti din intreaga tara, in special producatori, care expun spre vanzare o gama larga de articole de sezon.

De la imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, articole de pielarie si blanarie pana la produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur si argint, gablonturi etc., la preturi accesibile pentru toate categoriile de cumparatori.

Ca la toate editiile precedente, in exteriorul CRAFT s-a amenajat targul de produse traditionale, care-si intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. 

Expozitia este deschisa in perioada 9-13 octombrie, de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

3 thoughts on “S-a deschis Salonul Industriei Usoare de la Timisoara! Peste 65 de expozanti din intreaga tara ii asteapta pe amatorii de shopping (P)

Leave a Reply